Telefonszám: +36-30-971-5217

Bodor Zsolt

HOT IRON, TRX®, HOT IRON CROSS, CROSS TRAINING

Sziasztok!

Bodor Zsolt vagyok, TRX, Hot Iron és Cross training edző. (Online: tabata)

6 éve már, hogy letévedtem az első Hot Iron órára, majd jött a TRX és a Cross training. Az élet abba az irányba terelt, hogy idővel ne csak látogassam az órákat, hanem tartsam is, így lettem edző 2016 decemberében.

Egyértelmű volt, hogy az általam kedvelt 3 óratípust szeretném tartani, így az OKJ vizsga után TRX és Hot Iron Instruktori képzéseken vettem részt, majd el is indultam edzői utamon.

Életem szerves része a sport, és bár nem ez a főállásom, kellő alapossággal felkészülve érkezek minden órára, mert számomra fontos hogy a vendégeim változatos feladatokat kapjanak és fejlődjenek. Különös figyelmet fordítok a gyakorlatok biztonságos kivitelezésére.

Nem vagyok kíméletes, még a kezdő órákon sem – akik hozzám járnak, tudják  -, viszont a fejlődés garantált.

Csatlakozz Te is, ha szálkás izomzatot szeretnél és növelnéd erő- és állóképességedet!

Minden nap egy jó nap a kezdéshez, ne keress kifogásokat, mert az nem égeti a zsírt.

Roskovenszki Edina

SPINNING®

Sziasztok!

Roskovenszki Edina vagyok, Spinning és ProCycling tréner.

Általános és középiskolás éveim alatt számos sportágat kipróbáltam, és hosszabb-rövidebb ideig ezek közül nem egyet nagy lelkesedéssel rendszeresen műveltem is. 2 sport is magával ragadott annyira, hogy versenyszerűen űzzem őket: a kézilabda és a párbajtőr.

Sajnos azonban a nagybetűs élet és az anyaság távol sodortak a sporttól, és egészen 2017 nyaráig nem volt állandó sporttevékenység az életemben. Ekkor viszont nagyot fordult velem a világ, mert beültem életem első Spinning órájára, és teljesen magával ragadott ez a mozgásforma. A kezdeti lelkes óralátogatásaim egészen odáig vezettek, hogy 2018 szeptemberében már kezemben tarthattam Spinning instruktori oklevelemet.

Végül ugyanezen év novemberében, hevesen dobogó szívvel, megtartottam életem első spinning óráját itt a TFWG12 Sportban. Azóta rendszeresen találkozhattok velem a Kezdő Spinning óra keretein belül, ahol az alapoktól elmagyarázok mindent, hogy te is új szerelemre lelj 2 keréken.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért 2019 májusában elvégeztem a ProCycling instructor trainer képzést is.

Ha kíváncsiak vagytok, miért imádják a Földön emberek tízmilliói a Spinninget, gyertek el hozzám, és én megmutatom nektek!

Lengyel Ágnes

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS, CROSS KIDS

Sziasztok!

Lengyel Ági vagyok, elsősorban édesanya, mellette pedig edző. (Online: Kardió balance)

A sport rövidebb kihagyásokkal mindig is az életem része volt. Gyerekkoromban úsztam, és akrobatikus táncra jártam, de ezek mellett mindent kipróbáltam, ami érdekelt (kosárlabda, röplabda, falmászás, atlétika). Térdsérülés miatt az úszással 16 éves koromban fel kellett hagynom, és a következő 2 évben sajnos keveset sportoltam. Az eredménye 20 kg felesleg és rossz közérzet lett. Végül erőt vettem magamon, edzőterembe jártam heti háromszor, odafigyeltem a táplálkozásomra, és fél év-egy év alatt visszanyertem sportos alakomat, valamint helyre állt a lelki békém is.

Azóta csak 2 terhességem alatt volt egy-egy rövidebb kihagyás (kb. fél év mindkettőnél). A sport nekem szerelem, életmód és függőség.

Edzői vizsgámat 2017 tavaszán tettem, azóta pedig több továbbképzésen vettem részt (Hot Iron, Iron Cross, deepWork, Mobilizáció, CrossKids).

Azt vallom, hogy a sportot az életmódunk szerves részévé kell tenni, nem szezonális tevékenységnek felfogni, mert így tudunk valóban tartós eredményt elérni.
Nagyon fontosnak tartom a fiatal generáció sportra nevelését, mert a gyerekkorban berögzült szokások a felnőtt kori életmód kialakításában jelentős szerepet játszanak. Ezért 2018 novemberétől CrossKids óráimra várom a mozogni vágyó kis csibészeket is.

Szóval lehetsz akár 10 vagy 50 éves, várlak szeretettel óráimon!

Csernyánszky Noémi

SPINNING®

A sport számomra saját határaink megismerése, magabiztosság, öntudat, éntudat, testtudat, rendszeresség. Számomra ez nem közhely, nem sallang, hanem életcél, hivatás.

Csernyánszky Noémi vagyok, 40 éves és ezen szavak életem céljává váltak. Három éves korom óta, amikor a szüleim levittek a tornaterembe, megszerettem a szertornát, rajta keresztül a rendszeres testmozgás. Oly annyira, hogy mire felfogtam a sport fogalmát, már élsportoló vált belőlem, heti hét nap, napi 4 óra edzéssel. Megtanított a fegyelemre, a kitartásra, a küzdelemre, az önbecsülésre. Folyamatosan próbáltam ki új sportokat, mint a kézilabda, a röplabda, a kerékpározás, a futás.

A sikerek és a visszajelzések hatására egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz a hivatásom, embereket szeretnék megtanítani a sport szeretetére és az egészséges életre. Idestova egy évtizede tevékenykedem, mint edző. 2 évvel ezelőtt jött a nagy lehetőség, hogy teremvezetőként átadjam  minden tapasztalatomat NEKTEK. Éppen ezért remélem, hogy rendszeres látogatói lesztek ennek a csodálatos sportlétesítménynek! Óráimat a célirányosság, a maximális hatékonyság és jó hangulat fog jellemezi.

Dolgozzunk jókedvűen együtt!

„AKI NEM TUD HINNI AZ VÁR, AKI HISZ VALAMIBEN, AZ INDUL”

Sturmann Linda

PILATES, FUNKCIONÁLIS FASCIA TRÉNING

Sturmann Linda Pilátes edző (Online: Fascia Tréning)

1981-ben születtem Budapesten.
2008-ban végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Moderntánc pedagógus szakán.
20 éve dolgozom színpadon táncosként különböző produkciókban.

Pilates technikával 2006 óta foglalkozom.
Pilates Oktatói képesítésemet a Body Arts and Sciens International (BASI)-nél szereztem.

Két gyermek anyukájaként nap, mint nap sok helyzetben kell helytállnom.
A mozgás gyerekkorom óta része az életemnek és már sokszor átsegített eseményekkel teli időszakokon.

A sport ad nekem erőt a mindennapok kihívásaihoz. Egy kis sziget ahol magam lehetek.
Ha jól vagyok azért, mert megerősít, ha fáradt vagyok azért, mert felfrissít, ha gondok öveznek, akkor azért, mert ki tudok kapcsolni és töltődni általa.

A mozgás a lélekre hat és ez által szépíti a testet is.

Küldetésemnek érzem, hogy ebben a rohanó világban derűt és ellazulást adhassak, és megmutathassam, hogy valójában erősek a kitartáson keresztül leszünk.