Telefonszám: +36-30-971-5217

Bodor Zsolt

HOT IRON, TRX, HOT IRON CROSS, CROSS TRAINING

Sziasztok!

Bodor Zsolt vagyok, TRX, Hot Iron és Cross training edző.

6 éve már, hogy letévedtem az első Hot Iron órára, majd jött a TRX és a Cross training. Az élet abba az irányba terelt, hogy idővel ne csak látogassam az órákat, hanem tartsam is, így lettem edző 2016 decemberében.

Egyértelmű volt, hogy az általam kedvelt 3 óratípust szeretném tartani, így az OKJ vizsga után TRX és Hot Iron Instruktori képzéseken vettem részt, majd el is indultam edzői utamon.

Életem szerves része a sport, és bár nem ez a főállásom, kellő alapossággal felkészülve érkezek minden órára, mert számomra fontos hogy a vendégeim változatos feladatokat kapjanak és fejlődjenek. Különös figyelmet fordítok a gyakorlatok biztonságos kivitelezésére.

Nem vagyok kíméletes, még a kezdő órákon sem – akik hozzám járnak, tudják  -, viszont a fejlődés garantált!
Csatlakozz Te is, ha szálkás izomzatot szeretnél és növelnéd erő- és állóképességedet!

Minden nap egy jó nap a kezdéshez, ne keress kifogásokat, mert az nem égeti a zsírt!

Kenessey Edit

SPINNING®, KAR-HAS-POPSI

Sziasztok!
Kenessey Edit vagyok.
Kisgyermek korom óta a sport az életem. Atletizáltam, majd kézilabdáztam NB1–ben. Egy bokatörés miatt azonban hosszú ideig nem volt lehetőségem folytatni a sportot.
Ez alatt a pár év alatt született meg a két fiam.
A nagy visszatérés egy helyi kozmetikai szalon parányi fitness termének köszönhető. Sportos múltam lehetővé tette, hogy recepciós-teremfelügyelőként dolgozhattam itt. Hamarosan éreztem, hogy ez az, amivel igazán foglalkozni szeretnék.
Elvégeztem a Fitness Akadémia testépítő edzői szakát, majd többféle képzést az elmúlt évek alatt, amelyek segítségével széles skálán mozgó elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert.

Budakeszin 16 éve dolgozom edzőként. Több edzőterem nyitott és zárt be közben, ahol Aerobik órákat is vezettem. Párhuzamosan 7 évig Aquafitnesst is tartottam (sajnos a szálloda bezárt közben). A Spinning lassan 4 éve része az életemnek, mondhatni ez az életem.

Szeretném, ha a kialakult csapat mellett sok új vendégnek tudnám szakmai tudásomat, kerékpár iránti szeretetemet és elköteleződésemet továbbadni, ezáltal egy nagy, egészséges és vidám közösséget létrehozni.

Roskovenszki Edina

SPINNING®

Sziasztok!

Roskovenszki Edina vagyok, Spinning és ProCycling tréner.

Általános és középiskolás éveim alatt számos sportágat kipróbáltam, és hosszabb-rövidebb ideig ezek közül nem egyet nagy lelkesedéssel rendszeresen műveltem is. 2 sport is magával ragadott annyira, hogy versenyszerűen űzzem őket: a kézilabda és a párbajtőr. Sajnos azonban a nagybetűs élet és az anyaság távol sodortak a sporttól, és egészen 2017 nyaráig nem volt állandó sporttevékenység az életemben. Ekkor viszont nagyot fordult velem a világ, mert beültem életem első Spinning órájára, és teljesen magával ragadott ez a mozgásforma. A kezdeti lelkes óralátogatásaim egészen odáig vezettek, hogy 2018 szeptemberében már kezemben tarthattam Spinning instruktori oklevelemet. Végül ugyanezen év novemberében, hevesen dobogó szívvel, megtartottam életem első spinning óráját itt a TFWG12 Sportban.

Azóta rendszeresen találkozhattok velem a Kezdő Spinning óra keretein belül, ahol az alapoktól elmagyarázok mindent, hogy te is új szerelemre lelj 2 keréken.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért 2019 májusában elvégeztem a ProCycling instructor trainer képzést is.

Ha kíváncsiak vagytok, miért imádják a Földön emberek tízmilliói a Spinninget, gyertek el hozzám, és én megmutatom nektek.

Lengyel Ágnes

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS, CROSS KIDS

Sziasztok!

Lengyel Ági vagyok, elsősorban édesanya, mellette pedig edző.
A sport rövidebb kihagyásokkal mindig is az életem része volt. Gyerekkoromban úsztam, és akrobatikus táncra jártam, de ezek mellett mindent kipróbáltam, ami érdekelt (kosárlabda, röplabda, falmászás, atlétika). Térdsérülés miatt az úszással 16 éves koromban fel kellett hagynom, és a következő 2 évben sajnos keveset sportoltam. Az eredménye 20 kg felesleg és rossz közérzet lett. Végül erőt vettem magamon, edzőterembe jártam heti háromszor, odafigyeltem a táplálkozásomra, és fél év-egy év alatt visszanyertem sportos alakomat, valamint helyre állt a lelki békém is.
Azóta csak 2 terhességem alatt volt egy-egy rövidebb kihagyás (kb. fél év mindkettőnél). A sport nekem szerelem, életmód és függőség.

Edzői vizsgámat 2017 tavaszán tettem, azóta pedig több továbbképzésen vettem részt (Hot Iron, Iron Cross, deepWork, Mobilizáció, CrossKids).

Azt vallom, hogy a sportot az életmódunk szerves részévé kell tenni, nem szezonális tevékenységnek felfogni, mert így tudunk valóban tartós eredményt elérni.
Nagyon fontosnak tartom a fiatal generáció sportra nevelését, mert a gyerekkorban berögzült szokások a felnőtt kori életmód kialakításában jelentős szerepet játszanak. Ezért 2018 novemberétől CrossKids óráimra várom a mozogni vágyó kis csibészeket is.

Szóval lehetsz akár 10 vagy 50 éves, várlak szeretettel óráimon!

Csernyánszky Noémi

SPINNING®

A sport számomra saját határaink megismerése, magabiztosság, öntudat, éntudat, testtudat, rendszeresség. Számomra ez nem közhely, nem sallang, hanem életcél, hivatás.

Csernyánszky Noémi vagyok, 40 éves és ezen szavak életem céljává váltak. Három éves korom óta, amikor a szüleim levittek a tornaterembe, megszerettem a szertornát, rajta keresztül a rendszeres testmozgás. Oly annyira, hogy mire felfogtam a sport fogalmát, már élsportoló vált belőlem, heti hét nap, napi 4 óra edzéssel. Megtanított a fegyelemre, a kitartásra, a küzdelemre, az önbecsülésre. Folyamatosan próbáltam ki új sportokat, mint a kézilabda, a röplabda, a kerékpározás, a futás.

A sikerek és a visszajelzések hatására egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz a hivatásom, embereket szeretnék megtanítani a sport szeretetére és az egészséges életre. Idestova egy évtizede tevékenykedem, mint edző. 2 évvel ezelőtt jött a nagy lehetőség, hogy teremvezetőként átadjam  minden tapasztalatomat NEKTEK. Éppen ezért remélem, hogy rendszeres látogatói lesztek ennek a csodálatos sportlétesítménynek! Óráimat a célirányosság, a maximális hatékonyság és jó hangulat fog jellemezi.

Dolgozzunk jókedvűen együtt!

„AKI NEM TUD HINNI AZ VÁR, AKI HISZ VALAMIBEN, AZ INDUL”

Sturmann Linda

PILATES, FUNKCIONÁLIS FASCIA TRÉNING

Sturmann Linda vagyok, 1981-ben születtem Budapesten.
2008-ban végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Moderntánc pedagógus szakán.
20 éve dolgozom színpadon táncosként különböző produkciókban.

Pilates technikával 2006 óta foglalkozom.
Pilates Oktatói képesítésemet a Body Arts and Sciens International (BASI)-nél szereztem.

Két gyermek anyukájaként nap, mint nap sok helyzetben kell helytállnom.
A mozgás gyerekkorom óta része az életemnek és már sokszor átsegített eseményekkel teli időszakokon.
A sport ad nekem erőt a mindennapok kihívásaihoz. Egy kis sziget ahol magam lehetek.
Ha jól vagyok azért, mert megerősít, ha fáradt vagyok azért, mert felfrissít, ha gondok öveznek, akkor azért, mert ki tudok kapcsolni és töltődni általa.
A mozgás a lélekre hat és ez által szépíti a testet is.

Küldetésemnek érzem, hogy ebben a rohanó világban derűt és ellazulást adhassak, és megmutathassam, hogy valójában erősek a kitartáson keresztül leszünk.

Bécsy-Szeredi Zita

BODYFLOW, GERINCJÓGA

Bécsy-Szeredi Zita

Pici gyerekként élsportoló szüleim sport iránti szenvedélye a génjeimbe lett kódolva. Végigkísérték eddigi életem, hol élsportként, hol hobbi szinten, erőt, kitartást, akaratot, testtudatot adván a mindennapjaimhoz. Sok műfajba beleszerettem, és gyakoroltam, de a jóga, annak is dinamikusabb formája, a bodyart az, amiben megtaláltam önmagam.

Nyolc éve végeztem el az első oktatói képzésemet és indultam el a tanítás útján, azóta legfőbb életcélom, hogy másoknak is átadhassam a mozgás iránti szenvedélyt. Célom, hogy egészségesebbé, energikusabbá tegyem vendégeimet testileg és lelkileg, vagy akár segíteni tudjak egy sérülés felépülésében is. Ennek érdekében folyamatosan, különböző iskolákban, workshopokon és szakembereknél képzem magam. Kutatom az irányzatokat, ami a legjobb a testnek, a léleknek, az egészségnek, a sérültnek, a fiatalnak és az idősnek.

Mottóm:

“A sport a test útján nyitja meg a lelket”

/ Szent-Györgyi Albert

Képesítéseim:

  • Padma Jógastúdió: Kismama jóga oktató
  • Padma Jógastúdió: Baba-mama jóga oktató
  • Almássy Mozgásakadémia: Dinamikus jóga oktató
  • Prem Yoga & Prana Center Thailand (Bangkok, Thaiföld): Vinyasa Flow
  • Purnam Jóga és Meditációs központ: RYS-200 Hatha és Vinyasa Flow jóga oktató
  • Almássy Mozgásakadémia: Komplex szemléletű Funkcionális tréner

Simon Ákos

TRX, FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

Sziasztok!

Simon Ákos vagyok. Egészen kiskorom óta a sport áll életem középpontjában. 7 éven keresztül versenyszerűen triatlonoztam. Nagy szerelmeim még a sziklamászás és a squash. A Semmelweis Egyetem Testnevelési – és Sporttudományi Karán szereztem testnevelő-tanári diplomát, továbbá sportedzői szakképesítést úszás sportágban.

Több mint tíz éve tevékenykedem oktatóként/edzőként különböző sportágakban, s mindvégig erősödik bennem az érzés: edzőként szeretnék „megöregedni”!

A TRX-el, mint potenciális edző-eszközzel 2003-ban ismerkedtem meg és annyira hatékonynak találtam, hogy azonnal beépítettem az általam tartott edzésekbe, hiszen megfelelően használva az eszközt gyakorlatilag bármilyen edzettségi szinten, illetve bármilyen edzés célhoz nagyszerűen alkalmazható.

Az általam tartott csoportos TRX edzések annyiban különböznek egy klasszikus TRX edzéstől, hogy intervall edzésmódszerrel dolgozunk, vagyis az intenzív és mérsékelt intenzitású szakaszok váltják egymást.

A TRX intervall edzés kiválóan alkalmas az általános erő – és állóképesség növeléséhez, a zsírégetéshez (fogyáshoz). Szépen kidolgozott, arányos izomzatot épít. Mindezt remek hangulatú, pörgős edzések keretében!

2019-től Funkciónális edzésekre is jöhettek már hozzám!

Tamás Lilla

TRX, FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

Tamás Lilla vagyok, 2 éve dolgozom személyi edzőként, mellette aktív fitnesz versenyző vagyok, mert a szenvedélyem az alakformálás.”

Már egészen pici koromtól kezdve imádtam mozogni, ezért mindenféle sportot kipróbáltam, amire csak lehetőségem adódott. A sport mellett a zenét is nagyon szeretem, 4 évig tanultam hegedülni is. Végül a sport maradt meg tartósan az életemben, ugyanis 10 évig kézilabdáztam NBII-ben, ezután jött a fitnesz, ami hamar a szerelmem lett.

Nagy súlyokkal 12 éve edzek, még édesapám tanított meg fekvenyomni. Ezután valamilyen nőiesebb mozgásformára vágytam, ezért felkerestem egy személyi edzőt. Az ő segítségével vettem részt életem első fitnesz versenyén, ahol magyar bajnok lettem. A felkészülés alatt már tudtam, hogy én is edző leszek, ezért elvégeztem az IWI Fitness instruktor és Személyi edző képzését. Edzőként és magánemberként és is az célom, hogy motiváljalak Téged a mozgásra és az egészséges életmódra. Szeretném Neked is átadni a sportolás szeretetét és megmutatni, hogy mennyivel teljesebb az élet, ha rendszeresen használod izmaidat!

Mivel az edzés mellett enni is imádok, nagy álmom, hogy egyszer egy fitness éttermet és cukrászdát nyissak, ahol szívesen látlak Téged is, ahol egyelten falat miatt sem kell majd bűntudatot érezned.
A rendszeres sportolás mellett a szellem karbantartása is fontos, ezért közgazdaságtant kezdtem el tanulni, jelenleg is mester szakos hallgató vagyok.

Számomra elengedhetetlen, hogy a kihívás folyamatosan jelen legyen az életemben. Szükségem van arra, hogy mindig valamilyen új cél motiváljon, amiért aztán teljes gőzzel dolgozhatok. Ahogy Rúzsa Magdi mondta „Ha nincs cél, nem vagyok én sem.” Tamás Lilla

 

Zelenij Linda

TRX, Spinning

Zelenij Linda vagyok és 2011 óta dolgozom személyi és TRX edzőként. Mellette 2017-ig versenyszerűen kerékpároztam a Mountain Bike Cross Country (MTB XCO) szakágban. 

 

A felnőtt női válogatott (2017-ig) és a 2016-os riói olimpiai kvótafutó csapat tagja (aki pontokat gyűjt az olimpiai induláshoz) is voltam. 

 

Miután abbahagytam a versenyzést, elkezdtem indoor cycling órákat is tartani. Az indoor cycling magyarországi master trainere vagyok (ketten vagyunk az országban.). Ezt a minősítést egy éves rendszeres németországi képzés után edzéselméleti és gyakorlati (angol nyelvű) vizsga letételével szereztem meg.

Nagyon szeretek továbbra is az erdőben bringázni (főként enduro és freeride = természetes és épített akadályokon, ugratókon, sziklakerteken való lejutás), de az indoor cycling zenés világa is közel áll hozzám. Az tesz a leginkább boldoggá, ha a kettőt tudom ötvözni, és át tudom adni a vendégeimnek, milyen egy hegyikerékpáros élete a teremben.
Ez azt jelenti, hogy nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az óráim kerékpáros edzéselméletnek is megfeleljenek. 

 

Kezdők is bátran jöhetnek! Akik pedig már jártak klasszikus spinningen, az arra számítson, hogy sok lesz hegymenet és intervallos résztávok, viszont nincsenek állandó jumpolások. Tehát akár állóképesség fejlesztés, akár keresztedzés, akár zsírégetés a célod, itt megtalálhatod a számításaidat. 


Itt garantáltan megtanulod használni az ellenállás gombot és új világ fog megnyílni előtted. 

 

Edzéseim:

TRX: hétfőn és szerdán  8:00-tól

Spinning:  hétfőn és szerdán 9:00-tól

Testépítő szakedző – Fitness Company 2011
TRX instruktor – R-med 2012
Spinning instruktor – Mad Dog Company 2017
ICG Master Trainer – Team ICG 2019 

Gárdosi Krisztina

DEEPWORK

Gárdosi Kriszti vagyok, bodyART és deepWORK oktató, gerinc és stretching tréner.

A sport és a mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, de inkább a hobbiként és a kikapcsolódásként tekintettem rá. Egészen 7 évvel ezelőttig, amikor részt vettem életem első bodyART óráján. Nagy hatással volt rám ez a sport: a légzés folyamatos áramlása, a könnyednek tűnő, ám nagyon kemény gyakorlatok és a saját határaim feszegetése teljesen magával ragadott.

Később megismerkedtem a deepWORK edzéssel, ami szintén egy teljesen más és új arcát mutatta meg a mozgásnak. Imádom az órán a lüktető zenét, az egyedi, változatos gyakorlatokat, és hogy minden órán megtapasztalhatom, hogy a testem sokkal többre képes, mint gondolom.

Közgazdászként több nagy vállalatnál is dolgoztam, és saját bőrömön is tapasztaltam, milyen a stresszes életmód, a rengeteg túlóra miatti fáradtság, kimerültség. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége van egy olyan mozgásformára, ami segít átvészelni a mindennapi stresszt és amiben sikereket érhet el. Mindig is szerettem volna valamit adni az embereknek, amivel hozzájárulok ahhoz, hogy jobban érezzék magukat testileg és lelkileg egyaránt. Én a bodyART-ban és a deepWORK-ben találtam meg ezt az érzést, és ezt szeretném Neked átadni az óráimon.

Ha Te is egy olyan mozgásformát keresel, ami segít kiszakadni a mókuskerékből, fejleszti az erődet, az állóképességedet és önbizalmat ad, hogy merj kilépni a komfortzónádból, próbáld ki a deepWORK-öt! Szeretettel várlak akár kezdő, akár haladó vagy!

Végzettségeim:

bodyARTschool Hungary – bodyART Basic (2014)
bodyARTschool Hungary – deepWORK Basic (2015)
bodyARTschool Hungary – bodyART Dynamic (2017)
IWI – Preventív gerinc és stretching (2018)