Telefonszám: +36-30-971-5217

Roskovenszki Edina

SPINNING®

Sport “karrieremet” általános iskolás éveimben kezdtem, sokféle mozgásformát kipróbáltam.

Elsősorban az aktív sportágakat kedvelem/kedveltem, ezért a kézilabdát és a párbajtőrt is versenyszerűen űztem. Mikor elkezdődtek a munkás éveim, egy kis szünet következett, majd anyai örömök elé néztem, így jó néhány évig csak alkalomszerűen sportoltam. Tartott ez egészen 2017 szeptemberéig, ugyanis ekkor ültem be először egy Spinning órára és azonnal szerelem lett belőle. Rögtön éreztem, hogy ez az én sportágam, és azt is, hogy mennyire igényli a testem a rendszeres testmozgást, ami a lelkemet is energiával tölti fel. Azonban nem volt elég, hogy most már folyamatosan részt vegyek az edzéseken. Szerettem volna a Spinning és általában a mozgás szeretetét átadni, ezért jelentkeztem egy oktatói képzésre, melyet sikeresen el is végeztem. 2018. szeptemberében boldogan vettem át Spinning Instruktori oklevelemet és hamarosan útnak indult edzői karrierem is a TFWG12SPORT-ban. 2018. novemberében tartottam meg első órámat és jelenleg is én tartom a kezdő Spinning edzéseket.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a sportágat, gyere el hozzám bátran. Se korod, se testsúlyod, se edzettségi szinted nem akadály, hiszen az alapoktól kezdem az edzést és minden tudásomat bevetem, hogy hozzásegítselek a sikerhez. Kezdőket, újrakezdőket egyaránt szeretettel várok!

Lengyel Ágnes

deepWORK®, FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS, KARDIO INTERVALL, CROSS KIDS, HOT-IRON

Lengyel Ágnes vagyok, személyi edző, Hot Iron oktató és masszőr, és 2 gyermek édesanyja.

A sporttal 5 éves korom óta szoros kapcsolatban vagyok. 11 évig úsztam, ebből 8-at versenyszerűen. Mindenféle sportot kipróbáltam és rövidebb-hosszabb ideig műveltem azt, ami megtetszett. Ezen a téren mindenevő vagyok.

A legfőbb célom, hogy megszerettessem az emberekkel a sportot, szenvedélyükké tegyem, hogy mindenki élvezhesse a mozgás örömét és jótékony hatásait mind külső jegyekben, mind pedig az egészségét tekintve.

Ha kíváncsi vagy egy kemény, jó hangulatú, ultra hatékony csoportos órára, akkor látogass el hozzám, együtt elérjük a kitűzött célt!

Kenessey Edit

SPINNING®

“ÉLETEM A SPORT”

Kisgyermekként, Budakeszis lányként megalapozódott a sport iránti szeretetem. Testnevelőm, pótanyám, később: Márkó Sándorné Éva néni volt az az ember, aki kemény szigorával, szakmai tudásával, emberségével megtanított küzdeni és elérni a céljaimat, akarni és szorgalmasnak lenni, viselni egyformán a kudarcokat és az elismerést. Ebben a szellemben próbálom élni azóta is az életemet 50 évesen, két gyermek édesanyjaként.

Voltam atléta, 6 éven át, kézilabdáztam NB 1-ben, Budakeszin 15 éve edzősködöm. Testépítőként csoportos alakformáló órákat, személy edzéseket, aqua trainerként vizitornákat tartottam hosszú időn át.

Az új “szerelmem” a spinning lett. A zene, a ritmus, a fények, a vendégeim szemében a csillogás, az adrenalin-bomba egy nap elején, vagy a végén.

Leírhatatlan élmény.

Gyere el!

Megmutatom! Átadom!

Csernyánszky Noémi

SPINNING®

A sport számomra,  saját határaink megismerése, magabiztosság, öntudat, éntudat, testtudat, rendszeresség. Számomra ez nem közhely, nem sallang, hanem életcél, hivatás. Csernyánszky Noémi vagyok, 40 éves és ezen szavak életem céljává váltak. Három éves korom óta, amikor a szüleim levittek a tornaterembe megszerettem a szertornát, rajta keresztül a rendszeres testmozgást, oly annyira hogy mire felfogtam a sport fogalmát, már élsportoló vált belőlem, heti hét nap, napi 4óra edzésekkel. Megtanított a fegyelemre, a kitartásra, a küzdelemre, az önbecsülésre. Folyamatosan kipróbáltam új sportokat, kézilabda, röplabda, kerékpározás, futás. A sikerek és a visszajelzések hatására egyre jobban megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz hivatásom, embereket szeretnék megtanítani a sport szeretetére az egészséges életre. Tíz éve edzőként tevékenykedem. Most jött az a nagy lehetőség, hogy teremvezetőként átadjam  minden tapasztalatomat „NEKTEK” akik remélem rendszeres látogatói lesztek ennek a csodálatos sportlétesítménynek. Óráimat a célirányosság, maximális hatékonyság és jó hangulat fogja jellemezni. Dolgozzunk jókedvűen együtt. „AKI NEM TUD HINNI AZ VÁR, AKI HISZ VALAMIBEN, AZ INDUL”

Sturmann Linda

PILATES, KÖTŐSZÖVETI TRÉNING, Kezdő Táncos erősítő óra (új)

Sturmann Linda vagyok, 1981-ben születtem Budapesten.

Gyerekkorom óta a mozgás szerves része az életemnek. Az óvodai mászókákról a táncterembe vezetett az utam ahol sokféle technikával ismerkedtem meg a balettől a néptáncon át a kortársig.
2008 -ban végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Moderntánc pedagógus szakán. 
2001 óta dolgozom színházban és vettem részt számos táncos produkcióban a színházon kívül is.

Pilates technikával 2006 óta foglalkozom. Főiskolai tantárgyként ismertem meg és hamar rájöttem, hogy milyen jótékony hatással van a testre és szellemre egyaránt.
Pilates Oktatói képesítésemet a Body Arts and Sciens International (BASI)-nél szereztem. A BASI a Pilates® tradicionális mozgásanyagát képviseli. 

Küldetésemnek érzem a hozzám órára betérő vendégekkel megszerettetni a mozgást. Ha te is kipróbálod, segíteni fogok, hogy újabb és újabb kihívásokat találj a mozdulatokban, és kitartásra foglak motiválni, hogy a mozgás az életed szerves részévé válhasson.

Bécsy-Szeredi Zita

BODYFLOW

A sokéves jógás tanulmányaim és bodyart, deepwork iránti szenvedélyemből született meg ez a sajátos stílus. Fő mozgás anyagát a jóga ászanák (pózok) adják, melyet dinamikusan a légzés szinkronjában végzünk, maximálisan figyelve a helyes kivitelezésre.

Az óra során az egész testet átmozgatjuk, egyszerre nyújtjuk és erősítjük rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmainkat, a fasciat (kötőszövetet) nyújtjuk, mobilizáljuk. Központi szerepet kap a gerinc stabilitása. A “flow” stílusnak köszönhetően a test egy olyan lágy áramlásba, dinamikába kerül ami hatására energetikailag is feltöltődünk.

Ha szeretnéd izmaidat hatékonyan edzeni, gerincedet egészségesnek tudni, állóképességedet növelni, mentálisan ellazulni, várlak szeretettel az órámon!

Simon Ákos

TRX

Sziasztok!

Simon Ákos vagyok. Egészen kiskorom óta a sport áll életem középpontjában. 7 éven keresztül versenyszerűen triatlonoztam. Nagy szerelmeim még a sziklamászás és a squash. A Semmelweis Egyetem Testnevelési – és Sporttudományi Karán szereztem testnevelő-tanári diplomát, továbbá sportedzői szakképesítést úszás sportágban.

Több mint tíz éve tevékenykedem oktatóként/edzőként különböző sportágakban, s mindvégig erősödik bennem az érzés: edzőként szeretnék „megöregedni”!

A TRX-el, mint potenciális edző-eszközzel 2003-ban ismerkedtem meg és annyira hatékonynak találtam, hogy azonnal beépítettem az általam tartott edzésekbe, hiszen megfelelően használva az eszközt gyakorlatilag bármilyen edzettségi szinten, illetve bármilyen edzés célhoz nagyszerűen alkalmazható.

Az általam tartott csoportos TRX edzések annyiban különböznek egy klasszikus TRX edzéstől, hogy intervall edzésmódszerrel dolgozunk, vagyis az intenzív és mérsékelt intenzitású szakaszok váltják egymást.

A TRX intervall edzés kiválóan alkalmas az általános erő – és állóképesség növeléséhez, a zsírégetéshez (fogyáshoz). Szépen kidolgozott, arányos izomzatot épít. Mindezt remek hangulatú, pörgős edzések keretében!

2019-től Funkciónális edzésekre is jöhettek már hozzám! 🙂

Bodor Zsolt

HOT IRON, TRX, HOT IRON CROSS, CROSS TRAINING

Végzettségek:

  • Csoportos Fitness Instruktor – Fitness Company  –  TRX STC – R-Med akadémia
  • Hot-Iron Instruktor – IFHIAS  –  Gymstick Muscle Instruktor – Fitness Company

Én nem rendelkezem nagy sport múlttal, mint a legtöbb edző, ugyan gyerekként nagyon szerettem mozogni. Edző egy magamnak tett fogadalom miatt lettem! 

Nagyjából 5 évvel ezelőtt tévedtem le Hot Iron órára, és nagyon megtetszett. Motiváló edző, szuper csapat, ez kell nekem, gondoltam. A hátsó sorból pár hét alatt már az elsőben voltam, a kemény maghoz tartoztam. Miután szeretett edzőnk másik terembe ment, a csapat hoppon maradt. Ekkor fogalmazódott meg bennem, ezt én is tudnám csinálni.  Persze az út hosszú volt az oklevélig, de sikerült és megérte! De még mennyire!

Kemény, pörgős, jó hangulatú órákat igyekszem tartani. Szeretem motiválni a vendégeket és kihozni belőlük a maximumot. Fontos számomra a prevenció, törekszem a feladatok helyes, pontos bemutatására, hogy megelőzzük a sérüléseket.

 

 

 

Tamás Lilla

TRX edző, aquafitness edző és személyi edző

Már egészen pici koromtól kezdve imádtam mozogni, ezért mindenféle sportot kipróbáltam, amire csak lehetőségem adódott. A sport mellett a zenét is nagyon szeretem, 4 évig tanultam hegedülni is. Végül a sport maradt meg tartósan az életemben, ugyanis 10 évig kézilabdáztam NBII-ben, ezután jött a fitnesz, ami hamar a szerelmem lett.

Nagy súlyokkal 12 éve edzek, még édesapám tanított meg fekvenyomni. Ezután valamilyen nőiesebb mozgásformára vágytam, ezért felkerestem egy személyi edzőt. Az ő segítségével vettem részt életem első fitnesz versenyén, ahol magyar bajnok lettem. A felkészülés alatt már tudtam, hogy én is edző leszek, ezért elvégeztem az IWI Fitness instruktor és Személyi edző képzését. Edzőként és magánemberként is az célom, hogy motiváljalak Téged a mozgásra és az egészséges életmódra. Szeretném Neked is átadni a sportolás szeretetét és megmutatni, hogy mennyivel teljesebb az élet, ha rendszeresen használod izmaidat!

Mivel az edzés mellett enni is imádok, nagy álmom, hogy egyszer egy fitness éttermet és cukrászdát nyissak, ahol szívesen látlak Téged is, ahol egyelten falat miatt sem kell majd bűntudatot érezned.

A rendszeres sportolás mellett a szellem karbantartása is fontos, ezért közgazdaságtant kezdtem el tanulni, jelenleg is mester szakos hallgató vagyok.

Számomra elengedhetetlen, hogy a kihívás folyamatosan jelen legyen az életemben. Szükségem van arra, hogy mindig valamilyen új cél motiváljon, amiért aztán teljes gőzzel dolgozhatok. Ahogy Rúzsa Magdi mondta „Ha nincs cél, nem vagyok én sem.”