📞 06 30 971 5217 

hello@tfwg12.hu

Mini Band!

Kényelmes és otthon is használhatod?

 

 Kis helyen is elfér és az egész testedet átmozgathatod vele? Fellélegezhetsz, mert igen, létezik olyan eszköz, amire az előbb felsoroltak mind érvényesek: ez a mini band szalag. Érdekel, hogy milyen egy mini band edzés? 

 

De kezdjük azzal, hogy mi is az a mini band? Leegyszerűsítve egy gumiszalag hurok, ezáltal egyfajta rugalmas ellenállást biztosít. A szalagok általában többféle méretben és erősségben kaphatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a számára vagy egy adott gyakorlathoz szükséges ellenállást. 

 

A MINI BAND SZÁMTALAN JÓTÉKONY HATÁSSAL BÍR:

* hozzájárul a farizom aktivizációhoz

* javítja a mozgás koordinációt

* fejleszti a core és csípőizmokat, ezáltal a stabilitást

* fontos szerepet tölt be az egyensúlyérzék fejlesztésében

* növeli a rehabilitációs gyakorlatok hatékonyságát

 

KINEK AJÁNLOTT ?

Legfőképp kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk ezt az eszközt, de haladó sportolók és versenyzők között is széles körben elterjedt a használata. A rugalmas ellenállás a súlyzókkal összehasonlítva teljesen más terhelést ad a szervezetnek, mivel folyamatos erőkifejtésre kényszeríti az izomzatot. Gyerekek, felnőttek és idősebbek edzésébe / tornájába, de akár rehabilitációs gyakorlatokba is egyszerűen beilleszthető, mivel a különböző erősségű mini band szalagok lehetővé teszik, hogy az egyén életkorának és egészségi állapotának megfelelő terhelést válasszunk.

 

Nálunk is nagy népszerűségnek örvend a TRX, Zsírégető kondi, Funkcionális köredzés és Alakformáló órákon