Telefonszám: +36-30-971-5217

2018. április 30. Egyéb

Akinek a fő szempont az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban izmot építsen, annak továbbra is a hagyományos súlyzós edzéseket javasoljuk. Azonban aki szeretné másban is kipróbáni magát, szeretné picit más aspektusból is próbára tenni a testét, annak mindenképpen javasoljuk, hogy kóstoljon bele a funkcionális edzések világába is.

Egészen újszerű kihívásokkal szembesülhetsz, ha picit nyitsz más irányba is….. 100 százalékos odafigyelés, célirányos edzés a szálkásodás felé…. Egy új életformára váltás.

A funkcionális edzés egy olyan magas intenzitású edzésmódszer, mely köredzés jelleggel keveri az erőemelés, a torna és más saját testsúlyos gyakorlatokat. Mikor elkezded az edzést, az összes mozdulat helyes technikáját megtanítják neked.

A súlyok, amiket emelsz, a mozdulattól és az erőszintedtől függőek, ahogy erősödsz, egyre nagyobb súlyokat tudsz majd emelni. A funkcionális edzés inkább a magas ismétlésszámokra és kisebb súlyokra fókuszál, mintsem az alacsony ismétlésszámú, nehéz súlyemelésre.

Várlak Titeket szeretettel Funkcionális óráimon! 💚

Ági