Telefonszám: +36-30-971-5217

2019. október 11. újdonságok-hírek

Október 7-13.

Kedves Követőnk!

Mostantól az aktuális újdonságokról és hírekről blog szekciónkban olvashatsz.

Október 7-13. heti híreink:

 1. Új óratípus: Gerincjóga csütörtökönként reggel 9-től
 2. Még több Pilates óra: szerdánként 1 helyett már 2 Pilates óra közül választhattok! Az új óra 17-kor kezdődik, rögtön utána pedig Pilates a már megszokott 18 órás időpontban.
 3. Új edzők érkeznek: Gárdosi Krisztina DeepWork edzést fog tartani
 4. ….és Zelenij Linda, aki TRX-et és Spinninget (teremkerékpárt)

Miért jó a Gerincjóga?

A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd (rossz tartás, ülő- vagy fizikai munka), amelyeket csak célzott, tudatos mozgással lehet kezelni. A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása.

Az óra felépítése:

Gyakorlati (ászana) rész

A gerinc testünk tartóoszlopa, mely odafigyelést, törődést igényel. A tartás javításához, illetve a gerincoszlop szabad és egészséges mozgásához elengedhetetlen, hogy az egész testet eddzük, erősítsük, nyújtsuk, hogy a test összes többi ízülete is erős és hajlékony legyen.

Helyes légzés/légzőgyakorlatok:

A helyes tartás és minden mozgás alapja a légzés, amelyre gyakran nem fordítunk kellő figyelmet. A gerincjóga megnyújtja és felszabadítja a bordakosár körüli izmokat, ami a szabad légzés előfeltétele. A helyes tempójú és dinamikájú tudatos légzés az idegrendszerre, energetikai folyamatokra (ezáltal az egész tudatra) van közvetlen hatással.

Relaxáció

Minden óra vezetett relaxációval zárul, mely a teljes testi és lelki ellazultság állapotát eredményezi.

Kinek való a gerincjóga?

A gerincjóga gyakorlatok biztonságosak és egyszerűek, bár nem feltétlen könnyűek, mégis bárki számára elsajátíthatók. Pozitív hatásuk gyorsan megtapasztalható mind fizikai, mind mentális szinten. Rendszeres gyakorlásával hamar megváltozik a tested, erősebb, rugalmasabb lesz. Egy gerincjóga óra után átmozgattad tetőtől-talpig az egész tested és a relaxációnak köszönhetően sokkal kipihentebben távozol, mint ahogy érkeztél. A függőség garantált.

Még több Pilates óra

Október 2-ától hetente plusz 1 óra Pilatest találhatsz az órarendben, vagyis szerdánként Linda dupla órával vár titeket.

 • Hétfőnként: 18:00-19:00
 • Szerdánként: 17:00-18:00 (ÚJ) és 18:00-19:00
 • Vasárnaponként, két hetente 10:00 – 11:00

Új edzőnk: Gárdosi Krisztina (DeepWork)

Mottóm:
„Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!”
/ Michael Jordan

Gárdosi Kriszti vagyok, bodyART és deepWORK oktató, gerinc és stretching tréner.

A sport és a mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, de inkább a hobbiként és a kikapcsolódásként tekintettem rá. Egészen 7 évvel ezelőttig, amikor részt vettem életem első bodyART óráján. Nagy hatással volt rám ez a sport: a légzés folyamatos áramlása, a könnyednek tűnő, ám nagyon kemény gyakorlatok és a saját határaim feszegetése teljesen magával ragadott.

Később megismerkedtem a deepWORK edzéssel, ami szintén egy teljesen más és új arcát mutatta meg a mozgásnak. Imádom az órán a lüktető zenét, az egyedi, változatos gyakorlatokat, és hogy minden órán megtapasztalhatom, hogy a testem sokkal többre képes, mint gondolom.

Közgazdászként több nagy vállalatnál is dolgoztam, és saját bőrömön is tapasztaltam, milyen a stresszes életmód, a rengeteg túlóra miatti fáradtság, kimerültség. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége van egy olyan mozgásformára, ami segít átvészelni a mindennapi stresszt és amiben sikereket érhet el. Mindig is szerettem volna valamit adni az embereknek, amivel hozzájárulok ahhoz, hogy jobban érezzék magukat testileg és lelkileg egyaránt. Én a bodyART-ban és a deepWORK-ben találtam meg ezt az érzést, és ezt szeretném Neked átadni az óráimon.

Ha Te is egy olyan mozgásformát keresel, ami segít kiszakadni a mókuskerékből, fejleszti az erődet, az állóképességedet és önbizalmat ad, hogy merj kilépni a komfortzónádból, próbáld ki a deepWORK-öt!

Szeretettel várlak akár kezdő, akár haladó vagy!

DeepWork edzéseim:

 • Keddenként és péntekenként 8:30-9:30

Végzettségeim:

 • bodyARTschool Hungary – bodyART Basic (2014)
 • bodyARTschool Hungary – deepWORK Basic (2015)
 • bodyARTschool Hungary – bodyART Dynamic (2017)
 • IWI – Preventív gerinc és stretching (2018)

Új edzőnk: Zelenij Linda (TRX és Spinning)

Zelenij Linda vagyok és 2011 óta dolgozom személyi és TRX edzőként. Mellette 2017-ig versenyszerűen kerékpároztam a Mountain Bike Cross Country (MTB XCO) szakágban.

A felnőtt női válogatott (2017-ig) és a 2016-os riói olimpiai kvótafutó csapat tagja (aki pontokat gyűjt az olimpiai induláshoz) is voltam.

Miután abbahagytam a versenyzést, elkezdtem indoor cycling órákat is tartani. Az indoor cycling magyarországi master trainere vagyok (ketten vagyunk az országban.). Ezt a minősítést egy éves rendszeres németországi képzés után edzéselméleti és gyakorlati (angol nyelvű) vizsga letételével szereztem meg.

Nagyon szeretek továbbra is az erdőben bringázni (főként enduro és freeride = természetes és épített akadályokon, ugratókon, sziklakerteken való lejutás), de az indoor cycling zenés világa is közel áll hozzám. Az tesz a leginkább boldoggá, ha a kettőt tudom ötvözni, és át tudom adni a vendégeimnek, milyen egy hegyikerékpáros élete a teremben.
Ez azt jelenti, hogy nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az óráim kerékpáros edzéselméletnek is megfeleljenek.

Kezdők is bátran jöhetnek! Akik pedig már jártak klasszikus Spinningen, az arra számítson, hogy sok lesz hegymenet és intervallos résztávok, viszont nincsenek állandó jumpolások. Tehát akár állóképesség fejlesztés, akár keresztedzés, akár zsírégetés a célod, itt megtalálhatod a számításaidat.

Itt garantáltan megtanulod használni az ellenállás gombot és új világ fog megnyílni előtted.

Edzéseim:

 • TRX: hétfőn és szerdán 8:00-tól
 • Spinning: hétfőn és szerdán 9:00-tól

Végzettségeim:

 • Testépítő szakedző – Fitness Company 2011
 • TRX instruktor – R-med 2012
 • Spinning instruktor – Mad Dog Company 2017
 • ICG Master Trainer – Team ICG 2019