Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. december 18. , , , , , , , , motiváció, sport és lélek

Nehéz évet hagytunk magunk mögött, de ezeket a negatív tapasztalatokat is használhatjuk a személyiségünk tovább fejlődéséhez. Új tudással lettünk gazdagabbak, meg kellett tanulnunk helytállni egy teljesen új helyzetben. Így sokkal erősebben és bölcsebben kezdhetjük az új évet.

Új évi fogadalmak?

Általában többségünk új évkor több célt is megfogalmaz magának. Itt álljunk meg egy kicsit. Gondoljuk végig azt, hogy tavaly miért nem sikerült elérnünk azt, amit terveztünk. Hiszen, ha rájövünk ennek az okára, képesek leszünk tudatosan, tényleg megváltoztatni a belső gátakat, érzéseket, hogy ne érjen bennünket csalódás ismét az újévi fogadalmaink kapcsán.


Kicsit csendesedjünk el

Túl vagyunk a karácsonyi hajtáson és egy igazán embert próbáló éven. Vessünk számot és dicsérjük meg magunkat, legyünk hálásak magunknak, hogy kitartottunk! Tudatosítsuk erőnket és azt is, hogy mivel tudjuk feltölteni magunkat, mi az, amiből töltekezhetünk. Ahhoz, hogy jól legyünk, fontos az én-idő és a rendszeres kikapcsolódás. Ne feledkezzünk meg magunkról 2021-ben!

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy változtatni mindig lehet!

Sokszor rágörcsölünk az új évre és a különböző céljainkra, fogadalmainkra. Fontos tudnunk, hogy nemcsak ilyenkor, hanem az egész évben megvan arra a lehetőségünk, hogy változzunk, változtassunk. Fogalmazzunk meg számunkra észszerű célokat és olyanokat, amit képesek vagyunk megvalósítani, ha kell szép apró lépésenként.

Nézzünk előre, lássuk meg a szépet!

Bár közhelynek tűnik, de sokszor a hétköznapi rohanás elsötétíti az életben fellelhető szép dolgokat is, próbáljunk meg tudatosan figyelni arra, hogy észrevegyük az apró örömöket. Egy kedves, őszinte mondatot, a munkanap utáni hazaérést és azt, hogy van párunk, családunk, de ha épp egyedül vagyunk annak az előnyeit és értékes csendes, nyugalmas pillanatait is értékeljük.

Reményeink szerint hamarosan újra a teremben is találkozunk veletek! Mi már nagyon várjuk! Az elmúlt időszak arra is megtanított mindenkit, hogy amit természetesnek tekintünk, az is megszűnhet, ezáltal érdemes megbecsülni minden együtt töltött pillanatot!

error: Content is protected !!