Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. július 30. Egyéb, motiváció

Edit a kezdetektől erősíti a TFWG12 Sport edzői csapatát (jelenleg Spinning és Kar-has-popsi órákat tart). Büszkék vagyunk rá, hogy milyen csinos és fitt, remek példát mutat mindenki számára. Fogadjátok hát szeretettel ezt a kis írást tőle, amiben elmondja Nektek, hogyan indult, majd folytatódott sportpályája.

Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok egy nyugodt, kiegyensúlyozott ember! Nem mondok NEM-et, szeretem a kihívásokat!

Kitartóan, hosszú éveken keresztül atletizáltam, kézilabdáztam, aztán a családalapítás után újra beindult a gépezet. A fitness birodalmába cseppenve, edzői diplomát szereztem. Kihívás és új lehetőség volt, amikor Aquafitness oktatóként is, Budakeszi kis panziójában vizitornás csoportot indítottam. 8 éven át “fürdőztettem a vendégeimet”, amikor bezárták a létesítmény.

 

De!…..azóta is (mostanra 16 éve) rendszeresen tornáztatom Őket (már nyugdíjas korba léptek azóta)

 

Mindeközben folyamatosan edzősködtem teremben, aerobikot tartottam. Megszűntek és új termek nyíltak és én mentem tovább, vittem a vendégeimet magammal. Szerencsém volt, mert Budakeszin maradhattam mindvégig. Motiváltam, segítettem mindenkinek, aki “kikötött” mellettem!

Felettem is eljárt az idő, de valahogy megis megmaradtak mellettem az emberek. Kikérik a véleményemet, tudják, hogy szigorú vagyok és következetes, de nem tudom eltántorítani Őket!……és ez az az erő, amiből energiát nyerek én is!💪🤗

Jelenleg a Kar-has-popsi és a Spinning óráim eltökélt sportolói a legfontosabbak,  hihetetlenül lelkes (főként) csajok, akik bizalmat adtak nekem.

Köszönöm! 🙏
Edit💚