Telefonszám: +36-30-971-5217

Lásd szebbnek a világot –  eddz velünk!

A TFWG12 Sport Budakeszin található,  500 négyzetméteren. Több éves sportmúltunk mellett legfőképp a mozgás, a kitartás, az erő és a csapatszellem motivált minket abban, hogy létrehozzuk edzőtermünket. Nem utolsósorban pedig az, hogy az alapító – Márkó Sándor-édesanyja Budakeszin volt testnevelő tanár, az ő emlékének adózva szerettünk volna egy olyan sporttal kapcsolatos létesítményt létrehozni, ahol hasonló jókat tudunk adni az embereknek, mint ahogy azt tette Mezőfi Éva is egész életében.

 

,,A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.” (Muhammad Ali)

 

Szeretnénk minél több emberrel elfogadtatni és megértetni, hogy a mozgás és a sport milyen fontos és mennyit profitálhatunk belőle az élet minden területén – munka, család, egészség, táplálkozás.

Az edzőterembe várunk minden olyan embert, akinek fontos a saját és környezete egészsége, aki minden nap tenni szeretne azért, hogy szebb, jobb legyen az élete. Egy olyan pozitív életérzést szeretnénk átadni, amit többet nem akarnak majd elengedni.

 

,,A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.” (Ernest Hemingway)

 

Nálunk kipróbálhatod a TRX teljes testsúllyal való edzésformát, az állóképesség fejlesztő Spinning-et, a Crossfit-et, ahol kiadhatod a felesleges gőzt, a jógát, amin keresztül jobban megismerheted magad, a Pilatest, ami által az egész tested teljes harmóniába kerül.

 

,,Nem a győzelem a fontos, hanem a jellem fejlesztése és a gyakorlatok tökéletesítése.” (Funakoshi Gichin)

 

A TFWG 12 teremben minden egyes óra az egyéni képességek figyelembevételével zajlik, így nem kell attól tartanod, hogy egy csoportos órán nem kapsz elég figyelmet.

Ha szeretnél jó alakot, mentális egészséget, kiegyensúlyozottságot, vagy csak kiadnád a felgyülemlett feszültséget, nálunk a helyed! Képzett szakembereink és edzőink minden kérdésedre választ adnak és segítenek, hogy elérd azt, amit szeretnél.

Várunk szeretettel!