TFWG12 Sport

Edzz otthonról élőben

PRÓBÁLD KI MOST!

Egyszerű és

professzionális

Kényelmes

Időben és térben, 24 óráig visszanézheted

Privát

Ha nem akarod, hogy mások lássanak

Biztonságos

Otthoról végezheted, nem kell tömegbe menned

TFWG12 Sport online

Következő edzések

» Kardió Balance hétfő | 17:00

Alakformálás harmonikus gyakorlatokkal

» TFWG Cycling hétfő | 19:00

Állóképességet fejlesztő teremkerékpározás lendületes zenére.

» Kar-has-popsi hétfő | 19:00

Zenés alakformálás saját testsúllyal

» TRX kedd | 18:00

Erő és állóképesség növelés TRX eszközökkel

TFWG12 SPORT

Online edzések

TFWG12 Sport


TFWG Cycling


Állóképességet fejlesztő teremkerékpározás lendületes zenére.

TFWG12 Sport


Kar-has-popsi


Zenés alakformálás saját testsúllyal

TFWG12 Sport


Body Flow


Stresszoldó, erősítő és nyújtó gyakorlatok jóga módszereivel

TFWG12 Sport


Kardió Balance


Alakformálás harmonikus gyakorlatokkal

TFWG12 Sport


Tabata


Zsírégető, állóképesség fokozó, intenzív testmozgás

TFWG12 Sport


TRX


Erő és állóképesség növelés TRX eszközökkel

TFWG12 Sport


Flying


A testünket átszövő kötőszövetek fellazítása, tonizálása, hogy minél nagyobb rugalmasságot érhessünk el

Bodor Zsolt vagyok TRX, Hot Iron és Cross training edző. Mottóm: “ Minden nap egy jó nap a kezdéshez, ne keress kifogásokat, mert az nem égeti a zsírt”2016 óta több száz TRX, Hot Iron és Cross Training órát tartottam.Nem vagyok kíméletes, még a kezdő órákon sem – akik hozzám járnak, tudják -, viszont a fejlődés garantált.Csatlakozz Te is, ha szálkás izomzatot szeretnél és növelnéd erő- és állóképességedet!
Elvégeztem a Fitness Akadémia testépítő edzői szakát, majd többféle képzést az elmúlt évek alatt, amelyek segítségével széles skálán mozgó elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert. Budakeszin 16 éve dolgozom edzőként. Több edzőterem nyitott és zárt be közben, ahol Aerobik órákat is vezettem. Párhuzamosan 7 évig Aquafitnesst is tartottam (sajnos a szálloda bezárt közben). A Spinning lassan 4 éve része az életemnek, mondhatni ez az életem.
2018-ban szereztem meg a Spinning instruktori, 2019-ben pedig a Procycling instruktori képesítésem. Ha kíváncsiak vagyok, miért imádják a Földön emberek tízmilliói a Spinninget, gyertek el és megmutatom Nektek!
A sport rövidebb kihagyásokkal mindig is az életem része volt. Gyerekkoromban úsztam, és akrobatikus táncra jártam, de ezek mellett mindent kipróbáltam, ami érdekelt (kosárlabda, röplabda, falmászás, atlétika). Térdsérülés miatt az úszással 16 éves koromban fel kellett hagynom, és a következő 2 évben sajnos keveset sportoltam. Az eredménye 20 kg felesleg és rossz közérzet lett. Végül erőt vettem magamon, edzőterembe jártam heti háromszor, odafigyeltem a táplálkozásomra, és fél év-egy év alatt visszanyertem sportos alakomat, valamint helyre állt a lelki békém is. Edzői vizsgámat 2017 tavaszán tettem, azóta pedig több továbbképzésen vettem részt (Hot Iron, Iron Cross, deepWork, Mobilizáció, CrossKids).
A sikerek és a visszajelzések hatására egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz a hivatásom, embereket szeretnék megtanítani a sport szeretetére és az egészséges életre. Idestova egy évtizede tevékenykedem, mint edző. 2017-ben ezelőtt jött a nagy lehetőség, hogy teremvezetőként átadjam minden tapasztalatomat NEKTEK. Éppen ezért remélem, hogy rendszeres látogatói lesztek ennek a csodálatos sportlétesítménynek! Óráimat a célirányosság, a maximális hatékonyság és jó hangulat fog jellemezi.
Pilates technikával 2006 óta foglalkozom. Pilates Oktatói képesítésemet a Body Arts and Sciens International (BASI)-nél szereztem. A sport ad nekem erőt a mindennapok kihívásaihoz. Egy kis sziget ahol magam lehetek. Ha jól vagyok azért, mert megerősít, ha fáradt vagyok azért, mert felfrissít, ha gondok öveznek, akkor azért, mert ki tudok kapcsolni és töltődni általa. A mozgás a lélekre hat és ez által szépíti a testet is. Küldetésemnek érzem, hogy ebben a rohanó világban derűt és ellazulást adhassak, és megmutathassam, hogy valójában erősek a kitartáson keresztül leszünk.
Nyolc éve végeztem el az első oktatói képzésemet és indultam el a tanítás útján, azóta legfőbb életcélom, hogy másoknak is átadhassam a mozgás iránti szenvedélyt. Célom, hogy egészségesebbé, energikusabbá tegyem vendégeimet testileg és lelkileg, vagy akár segíteni tudjak egy sérülés felépülésében is. Ennek érdekében folyamatosan, különböző iskolákban, workshopokon és szakembereknél képzem magam. Kutatom az irányzatokat, ami a legjobb a testnek, a léleknek, az egészségnek, a sérültnek, a fiatalnak és az idősnek.
Bodor
Zsolt
Kenessey
Edit
Roskovenszki
Edina
Lengyel
Ágnes
Csernyánszky
Noémi
Sturmann
Linda
Bécsy-Szeredi
Zita