Telefonszám: +36-30-971-5217

2019. június 01. Egyéb

Te is megszoktad, hogy milyen kényelmes, ha online fizeted a számláidat, látod a telefonod egyenlegét. Interneten ügyintézni praktikus, mert gyors, bármikor, bárhonnan eléred a virtuális felületet.

 

MotiBro online bejelentkezés

 

Éppen ezért vezettük be mi is az online bejelentkezést, melyet a MotiBro rendszerén keresztül napi 24 órában megtehetsz. Nincs chatelgetés, e-mail írás, telefonálgatás: nem kell várnod a válaszunkra, ha késő este derül ki, hogy mégsem tudsz jönni edzésre másnap reggel 8 órára. Nem szükséges „illetlen” időpontokban keresned minket: legyen nemzeti ünnep, az éjszaka közepe, nyugodtan be-vagy kijelentkezhetsz az órákra.

Kényelmesen, a mobilodról megteheted, ha van 2 perced.

 

MotiBro

 

Az órarendben azonnal látod, hogy van-e még hely egy adott edzésre. Ha betelt már a választott óra, egy gombnyomással feliratkozhatsz várólistára. Amint felszabadul egy hely, kapsz e-mail értesítőt.

A létszámkorlátozás révén véletlenül sem fordulhat elő, hogy csordultig lesz a terem, nem férsz el. A ti kényelmetek érdekében a terem méretéhez igazodó maximális létszámot határoztunk meg.

Órarend a MotiBroban

 

Edző(i)d közvetlenül tudnak neked üzenetet küldeni az órával kapcsolatban, így nem maradsz le semmilyen fontos információról, hírről, eseményről.

Akár hetekkel korábban is be tudsz jelentkezni, előre látod az órarendet, így tudsz majd tervezni.