Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. július 15. sport és lélek

Edzői pályám elején a kifejezetten nehéz, súlyzós vagy kemény kardió mozgást részesítettem előnyben. Azonban az élet állandó változás, aminek az áramlatára felcsücsülve eljutottam addig, hogy már nem elégít ki a test teljesítőképesség határának feszegetése, és esztétikai megjelenésének csiszolgatása. Már holisztikusan látom és érzem magam, és az említett dolgok mellett a belső harmóniára törekszem. Természetesen fontos az egészséges, ápolt alak, de már más mércével mérem az edzéseim hatékonyságát. Így született meg az új órám is, a Kardió Balance.

A sokféle óratípusból, amit tartottam, kiemeltem azokat a saját testsúlyos elemeket (illetve folyamatosan tanulok újakat), amik amellett, hogy hatékonyan formálják az alakot, a figyelmünket nem nagyon engedik elkalandozni, így a jelenben tartva igazán érezhetjük a gyakorlatok fizikai és lelki hatásait.

Az órán kardió és erősítő elemek váltakoznak az egyszerűtől az összetettebb felé, tudatosan felépítve, hogy a teljesen kezdők is meg tudják tanulni könnyedén a mozdulatokat.

A technika pontos elsajátítására nagy figyelmet fordítok, hogy hatékonyan és sérülésveszélymentesen dolgozhassunk együtt óráról órára. A lassú és dinamikusabb elemek váltogatásával pedig pulzusunk is megfelelő tartományban dolgozik a leghatékonyabb alakformálás érdekében.

Miután minden izomcsoportot alaposan megdolgoztatunk, a gyors regeneráció és mobilitás érdekében hosszabb nyújtás következik, ahol már elkezdődik testünk lazulása, elménk elcsendesedése.

Az órát relaxációval zárjuk, ami a maradék feszültséget is kivezeti a testből és az elméből, így a kemény izommunka tökéletes levezetéssel ér véget.

Próbáld ki, és eddz velem online, otthonod kényelmében, a nap bármelyik szakában, a nyugodtabb, stresszmentesebb hétköznapokért!

Ági