Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. július 24. motiváció

Hogy hogyan is lettem edző, az a bemutatkozásomban már szerepel. Az út a termekbe, az első órák izgalmai viszont nincs. Erről írnék most.

Az első edzésem

„Nehéz lesz elindulni!” mindenki ezt mondogatta. Kezdő edzőként, ismeretlenül, vajon melyik teremben tudja az ember elkezdeni az útját? Nyilván első körben ott próbálkozik az ember, ahova edzeni jár, azoktól az edzőktől kér segítséget. Tudták, hogy elkezdtem az iskolát, hiszen szorgalmasan jártam, kellet az igazolás az órákról a sulinak.  Szerencsére nem olyan edzőkhöz jártam, akik szakmai féltékenységből ne segítettek volna, sokat köszönhetek nekik. Egyik edzőm szülési szabadság miatt felkért, hogy helyettesítsem, így kerültem a Life1-be, reggeli TRX és Hot Iron órákkal. 6:15-kor ott álltam, hogy igen, akkor ez most megtörténik, rám figyelnek a vendégek. A Hot Iront le sem tudom írni, hisz ott ütemre dolgozunk, mi lesz, ha elbénázom… Csak magam elé tudtam nézni, koncentráltam és csak mondtam, hogy dupla, meg 3 rugó. Vicces most így visszagondolni erre.

Így kerültem a TFWG12 Sportba

A Life1 mellé jött a Liget Wellness, majd fél évre rá egyik nyáron Ági keresett meg – őt a Hot Iron képzésről ismertem-, hogy helyettesíteni kellene a nyáron Ákosunkat. Lecsaptam rá!

 

Egy darabig párhuzamosan 3 teremben edzősködtem, de végül a TFWG-be terelődött a fókusz. Azt hiszem, itt tudtam igazán kiteljesedni.

Élesen él bennem az első benyomás a teremről és maga a TRX óra is. Szép rend és tisztaság fogadott, Noémiék hihetetlen kedvesek voltak, teljesen más világba csöppentem. Tetszett a hely nagyon!

Helyettesíteni mindig fura, mert nem ismernek, ha kemény az óra, lehet elijeszted a vendégeket, ha meg gyenge, semmilyen, akkor meg az lesz a baj. Gondoltam akkor inkább legyen erős, hisz ez vagyok én, jöjjön át a vendégeknek az az edzés szemlélet, amit képviselek. Szegények nagyon megszenvedték!

Egy ideig ment a 3 terem, aztán szépen lassan a TFWG-be terelődött a fókusz. Úgy érzem, itt tudtam kiteljesedni.  Jobban számít az edzők véleménye, tudjuk merre megyünk és ez fontos! Vannak nehezebb időszakok, mint minden munkában, van, hogy az ember nagyon fáradt, vagy elveszti a motivációját, de mindig vissza lehet tornázni.

Rengeteg erőt merítek a vendégekből, belőletek, abból a szeretetből, pozitív visszajelzésekből, amiket kapok, kapunk!

Látom, ki hogyan fejlődik az óráim alatt, összetartó kis csapatom van, és ezt imádom!

És mit hoz a jövő?

Sok változás volt most az életemben, az úgymond privát munkámban kerestem a helyem, lelkileg picit megviselt az elmúlt 1 év ezen a téren, remélem most megtaláltam amit kerestem, így viszont picit kevesebbet leszek a teremben.

Változást hozott az év a vírus miatt is, átalakulni látszik a fitness piac. Azt gondolom, szerencsések vagyunk több szempontból is. Összetartó vendég körünk és összetartó edzői csapatunk van, így tudtuk támogatni egymást és átvészelni ezt a 3 nehéz hónapot. Sikeresen startoltunk az online edzésekkel, amiket meg is tartottunk. Hiszek ebben a vonalban, rengeteg előnye van. Kemény háttérmunka van benne, és tudjuk, hisszük, hogy sikeres lesz, de nem egyik napról a másikra.

Szeretném a tudásomat tovább fejleszteni, vannak tervek a fejemben, tanfolyamok amiket szeretnék elvégezni, hogy még változatosabb, biztonságosabb edzésekkel várjalak titeket!

Ragadjuk meg azt a súlyt és mosolyogva nyomjuk tovább, ahogy eddig is tettük!

 

Összetartó csapatunknak köszönhetjük, hogy átvészeltünk a vírus időszakát és sikerrel indultak az online edzések is, amiket a jövőben megtartunk