Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. augusztus 29. , , , , , , , , , , , , esemény, motiváció, sport és lélek

Futottam…több kilométert és az agyamban a sok gondolat egyre csak elkezdett letisztulni, elcsendesedni…Három év telt el azóta, mióta elkezdtük. Három éve valósítottuk meg a TFWG12 Sport Központot. Egy nagyon jó kis edzőcsapat gyűlt össze. Zsolti, Edit, Edina, Ági, Linda és én is azért jöttem be nap, mint nap, hogy a hozzánk érkezőknek adjunk valami pozitívat, amit tovább vihet az edzés után magával.

Nemcsak a vendégeknek, hanem egymásnak is mindig sokat adtunk. Amikor valamelyikünk rosszkedvvel érkezett, mindig nyitott szívvel segítettünk egymásnak, és  ez így van mind a mai napig.

Lássuk, milyenek vagyunk mi…az elmúlt egy év margójára:

Ági és Linda rugalmasságával, elmélyülésével, olykor már filozofikus gondolataival rengeteget segít a hozzájuk érkezőknek. Ők igazán ráéreznek mások hangulatára, érzéseire és azt is tudják, milyen módon segítsenek, vagy szólítsák meg azt az embert, akinek éppen szüksége van rá.

 

 

Empatikusak, megfontoltak. Továbbra is ezen az úton haladnak tovább, egyre erősebben és intenzívebben folytatják, amit elkezdtek.

Zsolti a realitás talaján mozog, materiális beállítottságú. Tőle rengeteget kaptak és kapnak azok az emberek, akik néha megrekednek az álmok világában. Zsolti abban segít, hogy felnyissa kicsit a szemeket. Rámutasson arra, hogy nemcsak az álmokban, a körülöttünk levő világban is kell és lehet megtalálni a szépet és a jót.

Edina hasonló Zsoltihoz. Racionális típus és a megújulások embere is. Mindenben és mindenkiben keresi a jót. Nem ítélkezik elsőre, nem akar az árnyoldallal megbélyegezni másokat, hiszen mindenkinek van egy ,,sötétebb” oldala is. Viszont ha ezen dolgozik az ember, egyre jobbá válik.

Edit precizitásával, fegyelmével és határozottságával adott sokat nekünk és a vendégeknek is.  Szigorú és következetes, ami által sok ember életébe segített rendszert hozni és a kitartásukat erősíteni.

Titi és Timi a recepción dolgoznak, ők is a csapatunk részét képzik. Mindig mosolyognak, jó kedvűek és mindig van egy kedves szavuk az emberekhez, ami a mai világban nagyon sokat jelent. Megbízhatóak, segítőkészek, szorgalmasak, tisztelettudók és ami ritka kincs, alázatosak is.

Noémi: Elérkeztünk hozzám…Nagyon szerettem és szeretem ezt a csapatot. Jó, ha tudok segíteni másoknak, a meglévő tudásomat önzetlenül adom át nekik. Igyekszem megtartani az életemben a flow-t és folyamatosan fejlődni, hogy mindig a legjobbat adjam a csapatnak és a terembe érkezőknek is. Őszintén fogadom az embereket, ami a szívemen, az a számon.

Az elmúlt egy év nagyon sok változást hozott az életünkben. Sok pozitív, de negatív dolgon is keresztül mentünk. Annak ellenére, hogy történt, ami történt, mindenkit kimozdított valamerre az, hogy korlátozások léptek életbe. Mindig egymás mellett voltunk és leszünk is. Ez a csapat azért is jó, mert mindenki más, így meg tudjuk erősíteni egymásban a gyengébb részeket.

Lásd szebbnek a világot –  eddz velünk!

A TFWG12 Sport Budakeszin található,  500 négyzetméteren. Több éves sportmúltunk mellett legfőképp a mozgás, a kitartás, az erő és a csapatszellem motivált minket abban, hogy létrehozzuk edzőtermünket. Nem utolsósorban pedig az, hogy az alapító – Márkó Sándor – édesanyja Budakeszin volt testnevelő tanár, az ő emlékének adózva szerettünk volna egy olyan sporttal kapcsolatos létesítményt létrehozni, ahol hasonló jókat tudunk adni az embereknek, mint ahogy azt tette Mezőfi Éva is egész életében.

,,A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.” (Muhammad Ali)

Szeretnénk minél több emberrel elfogadtatni és megértetni, hogy a mozgás és a sport milyen fontos és mennyit profitálhatunk belőle az élet minden területén – munka, család, egészség, táplálkozás.

Az edzőterembe várunk minden olyan embert, akinek fontos a saját és környezete egészsége, aki minden nap tenni szeretne azért, hogy szebb, jobb legyen az élete. Egy olyan pozitív életérzést szeretnénk átadni, amit többet nem akarnak majd elengedni.

,,A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.” (Ernest Hemingway)

Nálunk kipróbálhatod a TRX teljes testsúllyal végzett edzésformát, az állóképesség fejlesztő Spinning-et, a Crossfit-et, ahol kiadhatod a felesleges gőzt, a jógát, amin keresztül jobban megismerheted magad, a Pilatest, ami által az egész tested teljes harmóniába kerül.

,,Nem a győzelem a fontos, hanem a jellem fejlesztése és a gyakorlatok tökéletesítése.” (Funakoshi Gichin)

A TFWG 12 teremben minden egyes óra az egyéni képességek figyelembevételével zajlik, így nem kell attól tartanod, hogy egy csoportos órán nem kapsz elég figyelmet.

Ha szeretnél jó alakot, mentális egészséget, kiegyensúlyozottságot, vagy csak kiadnád a felgyülemlett feszültséget, nálunk a helyed! Képzett szakembereink és edzőink minden kérdésedre választ adnak és segítenek, hogy elérd azt, amit szeretnél.

Három éve kezdődött minden, azóta rengeteg álmot váltottunk valóra és még nagyon sokat fogunk!!!