Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. szeptember 25. , , , , , , , , , , , esemény, sport és lélek

A mindennapi pörgésben, a felgyorsult világban szüksége van az embernek egy szigetre. Egy olyan szigetre, ahol nyugalom és béke honol, ahol megszűnik a fájdalom, a stressz, ahol jobban látja magát, az életben levő helyzetét, az útját és azt, hogy hova tart.

Most lehetőségetek van eljutni erre a kis szigetre, hiszen az Erő és (külső, belső) egyensúly órával feltöltődhettek, kikapcsolódhattok velünk.

A közösen átélt csodálatos energiák segítenek abban, hogy kizökkenjetek a mindennapos rohanásból, hogy hálát adjatok életeteknek, egészségeteknek.

Összesen 10 ilyen órát terveztünk meg nektek, ahol minden alkalommal a testre, izomzatra és a lélekre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Különlegességgel is készülünk. A folyamatos testi, lelki fejlődés végén egy csodálatos táborba várunk benneteket. Ez lesz a koronája az alkalmaknak, ahol a lélek teljesen átadja magát a megtisztulásnak, fellélegzésnek és feltöltődésnek.

Ági üzenete nektek:

,,Lindával mindketten abban hiszünk, hogy a fizikai testünk edzésén kívül, foglalkoznunk kell belső világunkkal is. Meg kell ismerni önmagunkat mind fizikai, mind szellemi, mind lelki vonatkozásban.

Olyan órát szerettünk volna megalkotni, ahol egész önvalónkkal foglalkozunk, dolgozunk. A fizikai síkról indulva, izmainkat alaposan megdolgoztatva haladunk befelé, figyelmünk tudatos irányításával. Az igencsak minden izomcsoportra kiterjedő munka közben szemléljük testünket. Ebben a koncentrált állapotban gondolataink letisztulnak, állandóan zakatoló egonk kicsit “leáll”, így könnyebben hallhatjuk meg belső hangunkat. Fáradt, de nem túlfeszített izmainkat (és az azt körbeölelő hálót) az óra végén smr hengerrel regeneráljuk, kényeztetjük. Majd testünk teljes ellazulása és elménk lecsendesítése céljából relaxációval zárunk, hogy mindenki frissen, kisimulva, kipihenve folytathassa napját.”

Linda üzenete nektek:

,,Ez a 10 alkalom megmutathatja neked mit is jelentenek ezek a szavak, gondolatok a belső egyensúlyról, önmagaddal való kapcsolódásról. Ezt érezni kell. A mozdulatokon át juthatsz el önmagadhoz. Ez egy életstílus, melyet gyakorlással sajátíthatsz el. A tested olyan, mint egy “okos ház” minden benne zajló (fizikai és lelki) folyamatról üzeneteket küld neked. Amikor képes vagy ezeket a jeleket fogni és érteni akkor jön létre a kapcsolat közted és a tested között, akkor léptél kapcsolatba önmagaddal. És minden itt kezdődik el...”

 

 

error: Content is protected !!