Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. december 18. motiváció, sport és lélek

Sok szép emléket hagyunk magunk mögött 2020-ban is. A hangsúly azon van, hogy együtt vittük véghez a dolgokat. Együtt küzdöttünk, együtt izzadtunk az órákon és ha kellett egymás mentsvárai voltunk. Különleges, rendhagyó rendezvényeinken rengeteg örömöt adtatok nekünk!

3 évesek lettünk!

Ez az év már önmagában is különleges volt, hiszen idén lettünk 3 évesek! Csodálatos érzés, hogy már 3 éve lehetünk veletek és segíthetjük mindennapjaitokat. Azt, hogy egy egészségesebb és teljesebb életet tudjatok élni. Különleges élményekkel gazdagodtunk a születésnapi programunkon is, nagyon jó érzés volt veletek lenni és együtt ünnepelni.

 


Erő és belső egyensúly

Ágival és Lindával feltöltődhettetek az Erő és Belső Egyensúly órákon. Megélhettétek az összhangot, átérezhettétek minden porcikátok rezdülését. A mindennapi pörgésből ki tudtatok picit szakadni, egy olyan csoda szigetre érkeztetek ezen az órán, ahol megszűnt a stressz, a fájdalom, csak mi voltunk és a béke.

Hétvégi edzések

Hétvégén is veletek voltunk! Szombaton, de sokszor vasárnap is vártunk benneteket egy kis hétvégi lazításra, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

 

 


Új óratípusok

Folyamatosan fejlődünk, ezért idén több új óratípust is kínáltunk nektek. Ilyen például a Full Body és a Gerinc Training is.

Tökfaragó versenyt hirdettünk

Gyönyörű alkotásaitokra a facebook-on lehetett szavazni, nagyszerű tököket faragtatok.  Egytől egyig mind nagyon különleges volt.

Együtt tekertünk a Halloween-i Spinning maratonon!

Elképesztő kellékekkel és igazán kreatív halloween-i arc és testfestésekkel jöttetek el erre az alkalomra. Mindenki a legjobbat hozta ki magából és hatalmasat tekertünk együtt. Erre az alkalomra is csodálatos érzésekkel gondolunk vissza.

….és még megannyi csodálatos és nagyszerű emléket őrzünk 2020-ból is! Most pedig irány 2021, amiben még több közös program, rendezvény és sok változatos óra vár benneteket…és persze mi, a szeretetünkkel, szakértelmünkkel!