Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. június 05. motiváció

Ugye te is vártad, hogy visszatérhess végre a terembe ? Esetleg úgy érezted, hogy az online edzés miatt elhidegültünk egymástól, hiányzott a közös nevetés, a csoport-motiváció? Pedig az online órák is adhatnak egy olyan pluszt, amitől függővé lehet válni!

Éppen ezért döntöttünk úgy a TFWG12 Sportban, hogy nem szakítjuk meg az online edzéseket. (Ezek az órák egyelőre még ingyenesen érhetőek el).

Az online edzés mentett meg

Képzeld csak el azt, hogy milyen lett volna egy ilyen járványhelyzet akár 10 évvel ezelőtt, mikor még nem volt ennyire elterjedt az online, videós kapcsolódás lehetősége. Nem tudtál volna csoportosan videóchatelni a családoddal, barátaiddal, nem lett volna lehetőség online edzésekre sem. Enélkül még jobban megtépázta volna szellemi egészségedet a négy fal közé záródás.

Azonban a különböző online videószolgáltatásoknak köszönhetően kinyílt a világ. Az internet megtelt olyan lehetőségekkel, amikre korábban nem volt példa. Tánc, színház, mesemondás gyerekeknek és a legkülönfélébb edzésformák váltak hirtelen ingyenesen elérhetővé a kibertérben. Olyan oktatók, művészek és egyéb közszereplők kezdek el online videókban megjelenni, akik a járvány nélkül ezt biztosan nem tették volna.

Gondolj csak bele, mennyi mindent kaptunk ettől a helyzettől! Közelebb kerültünk egymáshoz, hiszen egyszeriben kiderült, mi az, ami igazán fontos. Ugye, milyen gyakori, hogy valamit akkor kezdünk értékelni, mikor elveszítjük? Az elmúlt hetekben elveszítettük a szabadságunk és a fizikai kapcsolódást. Valami olyasmi vált elérhetetlennek, ami eddig a világ legtermészetesebb dolga volt. De közben rengeteg új dolgot ismertünk meg.

Kipróbálhattunk olyasmiket is, amire korábban a fizikai távolság miatt nem tudtunk. Legyen a helyszín egy másik kontinens, vagy akár csak egy másik magyar város, mégis részt vehetünk edzésen, táncórán, mesét és koncert hallgathatunk.

Online vagy fizikai óra?

Az online órák előnye, hogy fizikálisan és időben is függetlenül vehetsz részt. Akár otthonról, sőt, a nyaralás közben is! Képzeld csak el, milyen szuper lenne, ha a napi mozgás beiktatása ilyen egyszerű lenne egy fagylalt-nyalogatós és pizzázós tengerparti üdülés során! Csak bekapcsolod a telefonod – akár 1 perccel az órakezdés előtt is – és máris edzhetsz kedvenc edződdel. Ha nem szeretnéd az egész órát végigtolni, akkor csak a felén veszel részt.

A online órák felvételei ráadásul 24 óráig visszanézhetőek lesznek, így az sem gond, hogy te inkább később vagy másnap reggel edzenél. Miért is ne próbálnád ki a Pilatest este 9-kor vagy másnap reggel 7-kor, ha akkor érsz rá? Esetleg szívesen élveznéd a BodyFlow-t egy balatoni naplementében? A virtuális edzésekkel ezt is megvalósíthatod.

Online edzéseinket ide kattintva éred el

Az online edzés eddig mentőövként segített megőrizni a fizikai és szellemi egészséget a bezártság alatt. De most egy teljesen új és más lehetőséget kínál! Próbálj ki olyan óratípusokat, amikre eddig sosem tudtál eljönni az időpont miatt, esetleg aggódtál, hogy “hülyén néznél ki” edzés közben. Vegyél részt a termi és az online edzéseken is és hozd ki az idődből a legtöbbet! Mostantól sokkal többet ér majd az a bizonyos 24 óra.

 

error: Content is protected !!