Telefonszám: +36-30-971-5217

2019. november 04.

A sporttal 3 éves koromban találkoztam először és ez egy örök barátság kezdete lett. Ugyan az élet más utakra terelt, de mindig is része maradt az életemnek.

A 20-as éveimben már találkoztam a jógával, de akkor még csak az ászanák testre gyakorolt jótékony hatásai foglalkoztattak. Amikor elérkeztek a 40-es éveim, azt éreztem, hogy nekem a testmozgásnál több kell és itt jött újra képbe a jóga, ahol a gyakorlatok megteremtik a test, a lélek és a szellem egyensúlyát. Gyakorlás közben az elménk egy olyan tudatállapotban van, ahová nem férnek be a napi gondok, problémák. A testtartások a légzőgyakorlatok és a meditáció megtanít arra, hogyan csendesítsd le az elméd akár önállóan is, ha túlpörgetted magad, vagy hogyan legyél aktívabb, ha épp kevés az energiád.
Ezt az ősi tudást szeretném megismertetni a gyakorlóimmal, hogy ennek segítségével egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, energikusabb és ezzel együtt boldogabb életet tudjanak élni.
A jóga nem versenysport. Nem másokat akarunk legyőzni, hanem önmagunk korlátait. Ez az egyik legjobb út önmagunk megismerésére és fejlődésére/fejlesztésére.

“A napi jóga-gyakorlás olyan, mint egy oázis, menedéket ad az élet zűrzavarától.” (B. K. S Iyengar)