Telefonszám: +36-30-971-5217

2017. július 24.

A sport számomra saját határaink megismerése, magabiztosság, öntudat, éntudat, testtudat, rendszeresség. Számomra ez nem közhely, nem sallang, hanem életcél, hivatás.

Csernyánszki Noémi vagyok, 44 éves, és ezen szavak életem céljává váltak. Három éves korom óta, amikor a szüleim levittek a tornaterembe, megszerettem a szertornát, rajta keresztül a rendszeres testmozgás. Oly annyira, hogy mire felfogtam a sport fogalmát, már élsportoló vált belőlem, heti hét nap, napi 4 óra edzéssel. Megtanított a fegyelemre, a kitartásra, a küzdelemre, az önbecsülésre. Folyamatosan próbáltam ki új sportokat, mint a kézilabda, a röplabda, a kerékpározás, a futás.

A sikerek és a visszajelzések hatására egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy ez lesz a hivatásom, embereket szeretnék megtanítani a sport szeretetére és az egészséges életre. Idestova egy évtizede tevékenykedem, mint edző. 6 évvel ezelőtt jött a nagy lehetőség, hogy teremvezetőként átadjam  minden tapasztalatomat NEKTEK. Éppen ezért remélem, hogy rendszeres látogatói lesztek ennek a csodálatos sportlétesítménynek! Óráimat a célirányosság, a maximális hatékonyság és jó hangulat fog jellemezi.

Dolgozzunk jókedvűen együtt!

„AKI NEM TUD HINNI AZ VÁR, AKI HISZ VALAMIBEN, AZ INDUL”