Telefonszám: +36-30-971-5217

2017. szeptember 04.

A sport számomra is már gyerekkoromban fontos szerepet játszott, mert csak alapos kifárasztás mellett tudtam végig ülni az iskolai órákat

Aztán, amikor beültem az első munkahelyemen napi 8-10 órát a számítógép mögé dolgozni és a sport háttérbe szorult, kezdődtek a gondok: hátfájás, túlsúly, vérnyomás problémák. Így újra elkezdtem edzeni, eljártam futni, itt végül eljutottam a maratoni táv teljesítéséig, aerobik edzésekre és lelkes spinning rajongó lettem. Így már sokkal energikusabban, egészségesebben tudtam a munkámban is teljesíteni.

2017-ben megszületett a lányom, én pedig átképeztem magam, kangatrainer, medencefenék tréner, RTM (hasizom regeneráló és erősítő edzésprogram), RTM senior oktató lettem, elvégeztem az OKJ-s sportoktatói képzést és Spinning instruktor lettem. Örülök, hogy most már én is segítem azokat, akik egészségesebben szeretnének élni, akik tudatosan sportolnak, akik a sportot használják arra, hogy kiszakadjanak a hétköznapi mókuskerékből.
Várlak gerinctréning és kezdő spinning edzéseimen. Edzéseimen betartjuk a fokozatosság elvét, gyere bátran akkor is, ha kezdő vagy újrakezdő vagy!

error: Content is protected !!