Telefonszám: +36-30-971-5217

TRX®

Légy erős és gyors a TRX® szel!

A testmozgás segít a jó közérzet és az egészséges életmód kialakításában. Ma már számos sport, mozgásforma közül választhatunk, mindenki megtalálhatja a számára legjobbat. Mostanában nagyon elterjedtek az újfajta fitnesz edzések, a TRX®is ezek közé tartozik. Bár ezt a fajta edzésmódot az amerikai hadsereg fejlesztette ki, hogy a katonák bármikor, bárhol tudjanak edzeni, egyre nagyobb teret hódít a hétköznapi életben is. Nagy előnye, hogy ehhez a sporthoz egy olyan eszköz tartozik, mely könnyen szállítható, így bárhová magunkkal tudjuk vinni, sőt otthon is hatékonyan edzhetünk vele.
A TRX®során az ember saját testsúlyát használja, így igen látványos és gyors eredményeket lehet vele elérni. Számtalan gyakorlat végezhető vele, a változatos feladatok még inkább meghozzák a belefektetett energia gyümölcsét. A TRX®egyszerre mozgatja az egész izomzatot, így kevésbé megterhelő az ízületek számára.
A TRX®szépen formálja az egész testet, az összes izmot fejleszti és növeli az állóképességet is. Kezdetben rehabilitációra használták, hiszen nem ró nagy terhet az ízületek számára.

Miért válasszuk a TRX®  et?

Az Egyesült Államokat már meghódította és most Magyarországon is kezd egyre nagyobb népszerűségnek örvendeni. A TRX® legnagyobb előnye, hogy minimális az eszköz-és helyigénye.
Ez a mozgásforma testünket a mindennapi élet kihívásaira készíti fel. Nem a testépítés a célja, hanem a kiegyensúlyozott, maximálisan terhelhető izomzat kialakítása. A test alapvető képességeit erősíti és fokozza ellentétben a konditermi gépekkel. A TRX® sajátossága, hogy megerősíti az úgynevezett core izmokat – az ágyéki gerincszakasz körüli izomhúrokat. Így nagyban javul a testtartásunk, harmonikus, arányos izomzat alakul ki.
A 70 dkg-os hevederrendszer lényegében egy mobil edzőterem, amit bárhova könnyen magaddal tudsz vinni és bárhol tudod használni, akár még a nyaraláson is. Ha szeretnél rövid időn belül látványos eredményt elérni, próbáld ki te is a TRX® edzést.

 

 

Te is Vegyél részt TRX® edzéseinken!

Órarend