Telefonszám: +36-30-971-5217

Hot Iron-nal a gyönyörű, feszes testért!

Próbáld ki te is ezt a nagyszerű zsírégető súlyzós edzést, mely előre koreografált, mindig az adott edzéstervhez megfelelő zenére van felépítve. A gyakorlatok előre megtervezettek, szisztematikusak, ami szintén a Hot Iron hatékonyságát növeli. Nem csak a mozgás öröme miatt érdemes kipróbálni, hanem a csoport, a közös munka és a jókedv érdekében is. Az, hogy nem egyedül, hanem többen súlyzót ragadtok, motivál, erőt ad az edzésben, ráadásul a zene külön jó hangulatot teremt.

Félsz a súlyzótól?
Még mindig sok tévhit kering a súlyzós edzésekről, pedig bizonyított tény, hogy ez az egyik leghatékonyabb módszer a szép, feszes női test kidolgozására. Nem kell attól tartanod, hogy férfias, vagy túl izmos leszel, hiszen a női hormonrendszer kevesebb izomépítésért felelős hormont tartalmaz, ezáltal inkább tónusosabbá, formásabbá válsz. A súlyzós edzés több kalóriát éget el, mint a kardió, így sokkal jobban formálja a combokat és a feneket is.

A Hot Iron hatékonysága még abban rejlik, hogy utóégető hatással bír, azaz a szervezeted nem csak edzés közben, hanem utána 24 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis az izmok regenerálódása közben tovább égnek a kalóriák.

Egy neves kutató, Wayne Westcott tanulmánya szerint a két hónapig tartó súlyzós edzés során egy nő 0,9 kg izmot épít fel, miközben 1,9 kg testzsírtól szabadul meg. A kutató azt is kimutatta, hogy a rendszeres súlyzózás gyorsítja az anyagcserét, két hónap után átlagosan napi 80-100 kalóriával többet éget el a nők szervezete.

Gyere el, próbáld ki te is ezt a nagyszerű edzésformát! Meglátod nem fogsz csalódni 🙂

 

 

Gyere el Hot iron edzéseinkre!

Órarend