Telefonszám: +36-30-971-5217

Cross Kids

Játékos edzés gyerekeknek a TFWG 12. Sportban!
Cross Kids Ágival a 2 gyermekes anyukával, aki a felnőttek után most a gyerekeket is átmozgatja.

Mint sokan tudjátok, edzőként felnőtteknek igen sokféle órát tartok, de régóta nagy vágyam volt gyerekekkel foglalkozni. Csodálom, ahogy apait anyait beleadva élvezik az órát, külvilágot kirekesztve koncentrálnak a feladatokra, és annyira a jelenben tudnak lenni, ami nekünk felnőtteknek már kicsit nehezebb. Mindig lenyűgöz a lelkesedésük, az energiájuk, a mozgékonyságuk és a versenyszellemük.
A Cross Kids órákon a gyerekek erő és állóképességének fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kapnak a különböző készségek fejlesztései, mint például az egyensúly és koordináció. Minden alkalommal foglalkozunk a core izmok erősítésével, melynek számos jótékony hatása van, mint a tartásjavulás. A hagyományos crossfit elemeket minden órán tanuljuk, gyakoroljuk, természetesen mindenki a maga szintjéhez mérten. És hogy a gyerekek igazán élvezzék az órákat, az ügyességi feladatok mellett nem maradhat ki a játek sem. :-)
Várok minden mozogni vágyó, nagy mozgásigényű, vagy csak aktív kikapcsolódást kereső gyermeket nagy szeretettel!

Tovább

Kar-Has-Popsi

A Kar-Has-Popsi elnevezésü óratípussal azoknak szeretnék kedvében járni,akiknek belefér az életükbe egy kis kardió mozgás (futás, biciklizés, spinning), de hiányzik az izommunka,szeretnének erősebbek és kontúrosabbak lenni!

Saját súllyal és sokféle eszközzel dolgozva, csapatban, zenére végezhetjük a gyakorlatokat!

Tovább

Flying (fascia / kötőszöveti tréning)

Hatása: rugalmasabb test, az izmok energiatakarékosabban, hatékonyabban dolgoznak, nő a teljesítmény. Védi az izmokat a sérűlésektől. Csökken a regenerációs idő.
Esztétikai hatás: feszesebb testkép, enyhíti a narancsbőrös tüneteket.

A FLYING (fascia vagy kötőszöveti tréning) órát ajánlom mindenkinek aki aktív életet él, sportol.
Kiegészítő vagy alap edzésként is végezhetjük. A kötőszöveti nyújtásokat erő és stabilizációs gyakorlatok követik majd egy dinamikus szakasz ahol terhelés alatt tapasztalhatjuk meg a test rugalmas energiáit. A levezető részben kötőszöveti lazító technikával (SMR henger) dolgozunk.

Várok mindenkit szeretettel!

Tovább

Body Flow (dinamikus és statikus jóga)

A Body Flow (dinamikus és statikus jóga) fő mozgás anyagát a jóga ászanák (pózok) adják, melyet dinamikusan a légzés szinkronjában végzünk, maximálisan figyelve a helyes kivitelezésre.
Az óra során az egész testet átmozgatjuk, egyszerre nyújtjuk és erősítjük rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmainkat, a fasciat (kötőszövetet) nyújtjuk, mobilzáljuk. Központi szerepet kap a gerinc stabilitása. A "flow" stílusnak köszönhetően a test egy olyan lágy áramlásba, dinamikába kerül ami hatására energetikailag is feltöltődünk.

Ha szeretnéd izmaidat hatékonyan edzeni, gerincedet egészségesnek tudni, allóképességedet növelni, mentálisan ellazulni, gyere el Body Flow (dinamikus jóga) órára.

Tovább

SPINNING®

A Spinning® egy edzőteremben végzett, nagy intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra, mely az egyik legkiválóbb kardió edzés. Egyszerre fejleszti a testet, a lelket, a mentális képességet és az állóképességet is. A spinning-gel egy óra alatt akár 800 kalóriát is elégethetünk, melynek jelentős része szénhidrát.

A teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport, hiszen a nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás jellemző, így beindul a szervezet méregtelenítése is. A dinamikus tekeréssel jól levezethető a bennünk felgyülemlett feszültség, így a mindennapi stresszel is könnyebben megküzdünk majd.

Tovább

Hot Iron

Próbáld ki te is ezt a nagyszerű zsírégető súlyzós edzést, mely előre koreografált, mindig az adott edzéstervhez megfelelő zenére van felépítve. A gyakorlatok előre megtervezettek, szisztematikusak, ami szintén a Hot Iron hatékonyságát növeli.

Nem csak a mozgás öröme miatt érdemes kipróbálni, hanem a csoport, a közös munka és a jókedv érdekében is. Az, hogy nem egyedül, hanem többen súlyzót ragadtok, motivál, erőt ad az edzésben, ráadásul a zene külön jó hangulatot teremt.

Gyere el, próbáld ki te is ezt a nagyszerű edzésformát! Meglátod nem fogsz csalódni :)

Tovább

TRX

Mostanában nagyon elterjedtek az újfajta fitnesz edzések, a TRX is ezek közé tartozik. Bár ezt a fajta edzésmódot az amerikai hadsereg fejlesztette ki, hogy a katonák bármikor, bárhol tudjanak edzeni, egyre nagyobb teret hódít a hétköznapi életben is.

A TRX során az ember saját testsúlyát használja, így igen látványos és gyors eredményeket lehet vele elérni. Számtalan gyakorlat végezhető vele, a változatos feladatok még inkább meghozzák a belefektetett energia gyümölcsét.
A TRX egyszerre mozgatja az egész izomzatot, így kevésbé megterhelő az ízületek számára. A TRX szépen formálja az egész testet, az összes izmot fejleszti és növeli az állóképességet is. Kezdetben rehabilitációra használták, hiszen nem ró nagy terhet az ízületek számára.

Tovább

PILATES

A Pilates gyakorlása közben a test és az elme mindvégig azon dolgozik, hogy rugalmas, hajlékony izomzatot alakítson ki.
A Pilates által kifejlesztett mozgásforma célja az, hogy a különböző gyakorlatok elsajátításával minél közelebb kerüljünk az ideális testtartás megvalósításához.

Ez a módszer a nyújtást és az erősítést a légzéssel és a koordinációval hozza összhangba, ezáltal szépen fejlődik a test egyensúlya. Egy gyakorlatot sem ismétel sokszor, azért, hogy éberen tartsa az elme figyelmét a folyton váltakozó feladatokkal. Kezdetben a táncosokat is vonzotta a Pilates, hiszen erősítette őket, miközben testük áramvonalas maradt.

Tovább

Funkcionális köredzés

A Funkcionális köredzés egy kis csoportos személyi edzés, ami ötvözi a személyi edzésen megkapott figyelem előnyét a csoportos edzések motiváló erejével, hangulatával.

Kiemelt figyelmet fordítok a helyes technikák elsajátítására, a személyes terhelési határaitok megfigyelésére, hogy mindenkinek a számára leghatékonyabb gyakorlatkombinációkat a adhassam.

Várok minden érdeklődőt szeretettel!

Tovább

Cross training

Szeretnél egy igazán pörgős, szuper hangulatú, kihívásokkal teli edzésen részt venni? Akkor a Cross training óratípust Neked találták ki. Az edzések nagyon változatos felépítésűek, hiszen célunk, a minél több képesség fejlesztése, mint:
- Erő
- Gyorsaság
- Állóképesség
- Koordináció
- Mobilitás

Az edzéseket még színesebbé teszi, hogy a saját testsúlyos gyakorlatok mellé funkcionális és sok más izgalmas eszközt be tudunk vonni, például kettlebell, kötél, homokzsák, evezőpad, plyo box, gumiabroncs, létra, medicin labdák, kalapács.

Tovább