Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. február 21. tippek

Dr. Kelen Fit Shape mélyzsírégető krém beszámoló

„Hosszan tartó érezhető zsírégetést elősegítő hatása mellett hidratálja és feszesíti a bőrt. Enyhén csípős, kellemes melegérzet, bizsergés jelzi a krém tartós, zsírégetést beindító mechanizmusát akár egy órán át.” – ezt írták a krémről a csomagoláson és úgy döntöttem kipróbálom.

Minden Spinning®  óra és kerékpározás előtt használtam nemcsak a combomra és a fenekemre, de a hasamra és a derekamra is kentem belőle.

Dr. Kelen Fit Shape 2in1 – mélyzsírégetéshez: a 150 ml-es kiszerelés napi használat mellett 1,5 hónapig tartott ki

A csomagolása praktikus pumpás. Kicsit sárgás a krém, ettől először megijedtem, hogy el fogja színezni a ruháimat, de nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy nyomot.

Amikor elkezd hatni, tényleg csak kellemesen bizserget és nem égeti a bőrt, mint sok hasonló készítmény és valóban hosszan tart. Sokszor még óra után hazafelé is éreztem a melegítő hatást. Kinti edzésnél is jó, mert amíg be nem melegedtem, addig is kevésbé fáztam.

A kisebb kiszerelés nekem napi használat mellett nagyjából másfél hónapig tartott ki. A legnagyobb hatást én a derékvonalamon vettem észre, combon nekem kevésbé hatott. De úgy gondolom sportolás(!) és megfelelő étrend(!) mellett sokat tud segíteni a narancsbőr elleni küzdelemben és a feszes vonalak elérésében.

 

Fit Shape 2in1 – mélyzsírégetéshez

  • Aktív anyagai: L-carnitin, capsaicin (paprika kivonat), koffein, miricellin
  • Kiszerelése: 150 ml, 500 ml
error: Content is protected !!