Telefonszám: +36-30-971-5217

2020. szeptember 04. , , , , , , , motiváció, sport és lélek

Még pár hónap és vége az évnek, mi pedig ezalatt a rövid idő alatt sok meglepetéssel és izgalmas ,,challenge-kel”, kihívásokkal várunk benneteket. Ne felejtsétek, mi nem csak egy edzőterem vagyunk, ahová nap mint nap bejártok mozogni, sportolni. Hozzánk mindig van miért elindulnod, értetek vagyunk és azért, hogy motiváljunk benneteket, segítsünk céljaitok elérésében.

A következő hónapok különleges programjait is ezért tervezzük, nektek!

  1. Halloween-i három órás tekerés. Hozz magaddal valamilyen ijesztő kiegészítőt, öltözz be és pattanj a bringára!
  2. Adventi léleksimogatás Ágival. Ez az időszak mindig kicsit hajtós és nehéz, ezért szeretnénk nektek valami különleges és megnyugtató órát adni. Ági segít, hogy ellazuljatok, feltöltődjetek.
  3. Karácsonyi stresszűzés Lindával. Túl az adventen ismét megpihenhettek egy picit Lindával. Karácsonyra hangolódás, elmélyülés és ellazulás. De kiváló alkalom arra is, hogy felkészítsétek testeteket a hat órás Spinning maratonra!
  4. 6(!) órás Karácsonyi Spinning maraton! A fogadalmak akkor jók, ha be is tartjuk őket. Ha kitartóan jársz az órákra, kiválóan szerepelhetsz ezen az év végi kihíváson. Ahhoz, hogy bírd erővel és szusszal fontos, hogy heti háromszor eljuss hozzánk a terembe. Mi segítünk lélekben és erőnlétben is felkészülni az év végi megmérettetésre.
  5. Zsolti is folyamatosan kihívásokkal vár majd benneteket a következő hónapokban! Hogy mikkel? Majd kiderül!

Készüljetek, edzetek, lazítsatok óráinkon.

És ne feledjétek: mindig van olyan cél, ami kellő motivációt ad arra, hogy rendszeresen mozogjatok és eljárjatok edzésre. Nemcsak a testetek, lelketek is hálás lesz érte.  Az elvégzett kihívások növelik az önértékelést és az önbizalmat is! Mi segítünk!

Tehát ,,CHALLENGRE” fel!!! 😊