Telefonszám: +36-30-971-5217

2022. február 05. Egyéb, sport és lélek, újdonságok-hírek

A zumba több fronton is pozitívan hat a szervezetre, egyrészt kalóriát égetsz és erősíted a tested, másrészt a táncos mozdulatok növelik az önbizalmad, erősítik az énképed.

Nem beszélve arról, hogy a zene hatására a harmadik szám után már biztosan elmosolyodsz és megfeledkezel az az aznapi stresszről, gondokról, amik még az óra előtt foglalkoztattak. Vendégeim visszajelzéséből úgy látom, hogy a zumba órákra egyfajta nyugalom szigeteként tekintenek, ahol végre kiszakadhatnak a mindennapok szürkeségéből.
Sokakat eltántorít a koreografált mozdulatsor, ami az elején úgy tűnhet, mintha egy bonyolult lépéssor lenne. Én személy szerint mindig azt mondom a vendégeimnek, hogy a második órára a legnehezebb eljönni, hiszen az elsőn még figyelni kell a lépéseket, de a másodikon már rájönnek, hogy nagyon hasonlóan és ismétlődnek is.

Meg is szoktam nyugtatni őket, hogy nem minden órára hozok 13-14 teljesen új számot, hanem mindig 1-1 újdonság lesz, a végére pedig már a legtöbbet ismerni is fogják, ami magabiztossá teszi őket.
Ha eljössz az órámra, akkor garantálom, hogy nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődsz. Biztos vagyok benne, hogy a hangulat magával ragad és nem tudsz majd tőle szabadulni.